Herkese merhaba
Benim iğne fobim var oyle sıradan bir korku değil.
Bahsederken bile strese giriyorum psikoloğa gittim ama bu konuda birsey yapamayacağını soyledi

Soyle anlatayım ; 2 duşuk yaptım hamile kaldığımda hic kan aldirtmadim kendimi cok suclu hissediyorum doktor hastahaneye Yatmam gerektiğini soyledi once beni bayiltin sonra takın serum dedim bu cok bencilce ama beni oldursunler iğne Vurmasınlar.

Bir kere abim hastalandı onu hastahaneye goturdum kan aldılar abimden 5 dk gecmedi gozumu bi actım sedyedeyim bayilmisim doktor serum takalim dedi etraf simsiyah olmasına rağmen kor bir şekilde hastahneden kacmaya calıştım yalvardim ve taktirmadim o serumu

Nikah icin kan aldılar salya sumuk ağladım fenalık gecirdim. bu korku hayatımı cok etkiliyor iğne olmamak icin herşeyi yapabilirim artık bebeğim olması icin araştırma yapılmalı ve ben korkudan gidemiyorum nasıl Yenicem niye bukadar korkuyorsun kucucuk iğne demeyin benim icin cok buyuk tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkurler.
Not : korkumu yenmeye kararliyim daha fazla vicdan azabı cekip uzulmek istemiyorum ve psikolojim bozuk lutfen ağır yorumlar yapmayın biri boş gebelik biri kalbi atmadan duştu.