İki bebekle cekilmeli boşanma
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- İki bebekle cekilmeli boşanma
-
03-10-2022, 09:08:49Merhaba 3 yıllık evliyim ve ilki planlı ikincisi plansız 2 tane meleğim var. 2yıldız gecinemiyoruz eşimle ve artık boşanma arefesindeyiz . Başlangıcı kayınvalide teroruyle oldu her şeye karışan devamlı oğlunu gormek isteyen en ozel zamanlarımı mahveden ve devamlı başta oğulları sonra etrafa gelinlerini kotuleyen terbiyesizler bs diyen bi kaynana.ilk Doğumun omuz takılmasıyla oldu doktorun gec gelmesiyle sol kolu felcli doğdu kızım . O uzuntumde bile kaynanam karşımda oturup arayana sakat doğdu dedi cocuk eşime dedim ne var durumu olanı anlatıyor defi! Eve gittik kendi annem onceden gelmişti hem Doğum hemde kırkımı cıkartmaya bende kaynanamın dilini huyunu bildiğim icin onu istemedim(başkalarının yanında mahrem yerlerimi gosteremem) yinede geldi evine yardım bahanesiyle anca karıştırdı gitti(cocuk ağlıyor diye odama daldı bende emziriyırdum cıkın dedim gidip oğluna karın hayvan gibi odadan kovdu diye şikayet etmiş. Hem zor Doğum hem lohusalık hemde onun kışkırtmaları ile eşimle yaşadığım ve beni cok yoran tartışmalar...) hep beni haksız cıkardı hep anasını korudu beni aşağıladı ezdi karılık mı yaptın bana;nankordur; Anamısın gibi iğnelemeler de bulundu. Sonuc olarak kavgalı ortamda artık kızlarımı buyutmek istemiyorum(iki yıldır benim annemler biliyordu durumumuzu ama hep evliliğimizi devam ettirme taraflı konuştu. Bununkiler 3 aydır biliyor ve son kavgamızda ustume yurudu kızlarıda al evden defol git deyince bende uzaklaştırma kararıyla evden gonderim va avukatla goruştum. ) ikimizde oğretmeniz ama hep anam hep gardaşlarım dedi beni hep yalnız bıraktı ve yıprattı bu surecte. Şimdide hakkım olanı istiyorum oda sana bi b.. yok deyince cekilmeliye gittim. Benim derdim daha cok kızlar 6-7yaşına gelince velayet davası acıp alıcakmıış kızları!!!(normalde yine evlenirim yine cocuklarım olur demekten utanmayan bi şahıs bu ve daha nice şey) Buna benzer şeyler yaşayan var mı? Bu surecte suclu durumuna duşmemek icin me yapmalıyım? Burası benim memleketim değil eşimin memleketi ve şahit noktasındadır sıkıntı yaşıycam muhtemelen