Erkek arkadaşımın masraftan kacma cabası?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Erkek arkadaşımın masraftan kacma cabası?
-
03-10-2022, 09:08:43Arkadaşlar yakın zamanda evlilik planımız var. Ancak kafama takılan şeyler var. Erkek arkadaşım memur olup ev tuttuktan sonra evini dizmiş. Bazı eşyaları yeni. Tv bulaşık makinesi buz dolabı mesela. 1-2 sene olmuş alalı. Tv unitesini de yeni aldı bana sorarak danışarak aldı kendi evine. Oturma grubu falan da yeni. Şimdi diyor ki bu eşyaları kullanalım yeni almayalım bunlar yeni zaten. Acıkcası ben de ailemle yaşadığım icin hep hic kendi evimin eşyasını kendim secemedim. İcimde kaldı. Bu nedenle evimde kullanacağım eşyayı kendim secmek istiyorum. Benim de zoruma gitti alındım. Masraftan mı kacıyorsun bir kere evlenicem ilk defa evimi dizicem ben senle beraber secip o hissi tatmak isterim dedim. O da gereksiz masraf yapacağımıza o parayla birikim yaparız mal mulk ev araba sahibi olmaya calışırız dedi. Mobilyayı beğenmedin onu değiştiririz ama buzdolabı camaşır makinesi bulaşık makinesi bunlar daha yeni şeyler onları kullanırız dedi. Tamam dedim ancak icine kurt duştu acıkcası. Oldu bittiye getiriyor. Evliliği ve bu hazırlıkları onemsemiyor gibi hislere kapılıp uzuldum. İki ayrı evimiz olacak birincisi annesinin olduğu evin ust katı gol kenarı ev. Ora tatil mekanı gibi haftasonları tatillerde falan kafa dinlemelik. Bir de şehir merkezinde yaşayacağımız ayrı evimiz olacak. Ben de dedim ki sonucta iki ayrı evimiz olacak diyorsun. Gol kenarındakini de dizeceğiz. Eski eşyalarını oraya koyalım kendi evimize yenilerini alırız iki tarafa da eşya lazım sonucta. Bu defa da dedi yine beyaz eşyayı alırız yeni eve beğenmediğin eşyaları oraya koyarız. Yepyeni hic kullanılmamış olsun birbiriyle uyumlu olsun falan takıntın var mı ki dedi var dedim. Duzenli uyumlu şık olsun isterim. Ve onemsenmiyormuş gibi değil de ilk kez evlenen her genc kız gibi hayallerimdeki gibi evimi eşimle birlikte dizayn etmek isterim dedim. Şimdi size sormak istediğim şu. Hislerimde yanılıyor muyum hak vermeli miyim. Oldu bittiye getirip ucuza getirip evliliği oyle cabucak halletmeye calışıyor onemsemiyor gibi hissettim kırıldım ben şuan