Dun akşam komşum rica ettiği icin pasta yaptım yaparken de instagramda story de paylaştım... Gorumcem sabah yeriz di mi yazınca kendime değil komşuya yaptığımı soyledim konu kapandı tabi kendimce.. sabahları işe birlikte gidiyoruz evlerimiz yakın işe giderken beni de evimden alıyor( bu durumdan da oldukca rahatsızdım aslında cunku insanlara bel bağlamayı, onları da etkide bırakmayı kendilerini buna mecburmuş gibi hissetmelerini istemem) ama bir turlu nasıl keseceğimi bulamadım.
İşe gec de kalsam hic aramadım bugune kadar geliyomusun nerdesin diye. Gelmezse binerim otobuse giderim diye duşunurum cunku.
İlk defa bu sabah mesaj attım nerdesiinn geliyomusun diye sonra bi baktım araba geldi. Biner binmez akşam pastaları yaptığına atsaydın ya o mesajı dedi...

Ben başta algışayamadım işe gittim duşundukce bozuldum aradım sabah ne demek istediğini sordum bunumu kurdun da aradın ben ce boş şeylere takılıyosun deyince daha da alevlendim sen de boş konuşmuş oldun o zaman dedim ben kuruntulu bir insan değilim ama sen kelimenin nereye gittiğini bilmiyorsun bence dedim. Poğacayı başkasına yaptın ama bak ben seni goturuyorum der gibi ya da yazmamdan rahatsız oluyormuşsun gibi dedim.

Oyle olmadığını kotu niyeeti olmadığını cok da burnundan kıl aldırmadan ifade etti. Senin icin gitmiyorum ki zaten araba gidiyor kotu niyet aranacak birşey yoktu samimi olduğumuz,icin poğacalarda gozum kaldığı icin dedim dedi ama bunu soyleme şekli bu mu olmalıydı?
Bi komşun edemedik bize poğaca yok mu dese amenna ama bağlantısı cirkin değil miydi sizce kuruntulu muyum ben? Bundan sonrası icin nasıl yol izelemeliyim? Sabah ilişkiyi bozmamak icin binmeye devammı kesip atarsam da cirkin olucak gibi