Tatlı telaşmı desem Cehennem mi ?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Tatlı telaşmı desem Cehennem mi ?
-
03-10-2022, 09:04:48Hepinize iyi akşamlar Tatlı ablalarım Deniyim Sahibi Olanlar hayattan Darbe yiyip kendini Dert sahibi olup burda Bulanlar Hepinize Selam olsun
Kızlar oncelikle 2 senedir nişanlıyım Duğunum yaklaşıyor allah nasip ederse.nişanlımla bazı konularda anlaşamıyoruz hatta duğun yaklaştıkca onun gercek yuzunu gormeye başlayıp tiksiniyorum hatta bazen ayrılmayı duşunuyorum desem yeridir cunku sorumsuzun onde gideni bizi duşunduğu yok benim onu duşunduğum kadar kendisi bizi duşunmuyor ondan saray gibi duğun istemiyorum veyata 4 4 luk birşey herşey olucağı gibi olucak duğun kına. şimdi asıl sorunum şu benim kız kardeşimde evlendi duğununde kayınbabası onlara hem evini aldı hemde duğun salonunun parasını kayınbabası odedi hemde ust uste 2 erkek evladını evlendirdi 4 5 ay icersimde .neyse asıl konu şu benım kayınbabamın iş durumuda iyi yani ev sahibi hatta 2 iş yapıyor tek oğlu (benim nişanlım) oluyor .neyse kayınbabam gelip bana destek olun felan diyince benim babamda duğunde takılan paraları sadece(paraları) duğunun masraflarına veririz dedi ki bende hayır diyemedim olsun dedim bana ve nişanlıma takılan paraları duğune verelim dedik neyse tamam dedim ettim...duğun salonu icin arayısa girdik daha sonra uygun fiyata aramaya basladık nişanlmla mesajlasıyorum bak babana destek oluyoruz bizde duğun salonunu buyuk butcede tutmamak icin dedim kendisi bana demezmi biz duğun salonun masraflarını odiycez diye sana takılan takıları vericez diye ben sinir oldum sen ne diyorsun dedim ben sana destek oldukca sen suyunu cıkarıyorsun ben parayı vericeğimi kabul ettim sen boyle mi yapıyorsun dedim hem biz ev sahibi olmak icin birikim yapıcaz evlenince borc harc sahibi olucaz 5 milyarı nerden cıkaralım dedimmm ?? yok illa senin takılarında dedi ve tartısma basladı ben babama destek olcamda şoylede boylede allah rızası icin bu nerde gorulmuş soylermsnz ? bu adam ne yapmaya calısıyorrr ? Gercekten ben mi haksızım ? DUĞUNDE BANA TAKILAN PARALARI PARALAR YETMEZSE USTUMDEKİ TAKILAN TAKILARI DUĞUN MASRAFINA VERECEKMİŞİM bu nerde gorulmuşş ????