Selamlar herkese.
Bir donem issiz adam tiplemesinde bir adamla 5-6 aylik flortum oldu. Ozgurlugune duskun oldugunu, evlenmek istemedigini belirten 35'lik bu muhterem ile baktim sevgililige gecemiyoruz, gorusmeyi kestim 4 ay once. Ama bu issiz tipleme hala ara ara bana yaziyor, bugunlerde de siklastirdi yazmayi. Bir de bir ilgili ki sormayin gitsin. Sinema davetleri, belirli konularda yardim imalari, canimlar, guzelimler hava da ucusuyor. Hayir olsun!
Hicbiri umrumda degil cunku bu adamla yazismak bile keyif vermiyor artik. Vadesini doldurmus anlayacaginiz.
Dikkatimi ceken nokta su: Bu adam mesajlarina melek edasiyla baslayip kapanisi seytan modunda yapiyor. Sanki bana karsi icinde saglam ofke ve kin yer etmis de firsat buldukca bunlari kusuyor gibi. Boyle durumlarda yazismayi kesiyorum, cevap bile vermiyorum ve kustuguyla kaliyor.
Tavirlari ilginc olan o, flortu cat diye bitirdigim icin suclu olan ben miyim simdi?
Bu taktikleri yemem de bu adam intikam pesinde olabilir mi? Burnuma kotu kokular gelmiyor degil.
Adam gibi hoslansa sevgililige dikey gecis yapardik 5-6 gibi bir surede. Oyle degil mi? Eee, o da yok. Ne var peki? Ne oluyor?
Bu Issiz Adam Neyin Pesinde?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bu Issiz Adam Neyin Pesinde?