Benim eşimin takıldığı 2 arkadaşı var ve evliler eşleri de var neyse birkac sefer gelip gittik bunların aile problemleri var bir tanesinin eşi de problemli piskopat gibi birsey. Neyse biz eşimle Allah'a şukur iyi anlasiyorum diğerleri de evliliklerinde mutsuzlar. Ben bunların eşlerini ve kocalarini pek sevmedim kızlar cok dedikoducu birşey. Ben ailemin yanına birkac haftalığına gittim sonra evime dondum bu kızlardan bitanesi bana hakkında sen evi terk etmissin diye dedi kodu donuyor dedi ben baya sinirlendim kim cıkardı diye daha sonra bunu eşimle paylaştım. Esimde annem babam boyle bir laf cıkarmaz dedi ki olmayan şeyi niye cikarsn. Esimde bu kızın kocasını aradı, samimi arkadaşı ya lafı kimin cikardigini sormak icin. Ama biz onlardan suphelendik. Neyse arkadaşı telefonlari acmadı akşam bize geldiler diğer 2 arkadaşı ve hanimlari. Bana bu dedikoduyu soyleyenin kocası karisini dovmuş boşuycakmis falan filan benimle tartıştı senin yuzunden kocamla aram acıldı sen niye bu dedikoduyu kocana soyledin diye. Bende hakkımda ogrendigim dedikoduyu kocamin bilmesimi problem oldu dedim bu iki kız bana cok tavırlı davrandi. Ki biz onlardan supheleniyoz ortaya boyle bı laf atıp dedikodu gibi millete yayiyorlar. Esimde konusmus cocuk gevelemis ben bilmiyodum, daha sonra biliyodum da soyleyemedim diye esimde kimin cikardgni sorunca soyleyemem diyorlar sacmaliyolar. Kızlarda bana tavırlı cok ta umrumda değil ama zaten eşiyle problemli kalkıp bana senin yuzunden bosancaz diyor. Bunların bukadar korkulari varki lafları cıkartıp onların bu iftirayi attiklarini ogrencez diye karisini dovdu heralde. Benim burda hic arkadaşım yok gorustugum insanlarda boyle laf cikartiyor biz kime guvenicez kim dost kim dusman bilemiyoruz. Cok sinirliydim bugun nispet yapar gibi iki kız birbiriyle gulup egleniyor. Bunu da gectim gercekten benim yuzumden bosanirlsr diye kızı yumusattim biraz kocasina dedim biz konuyu kapatiyoruz sende karına iyi davran kotu bişey soylemedi. Zaten benim dosttum olan bir kişi dedikoduyu cikaran kisiyide soyler dedim. sen niye karına kiziyon dedim. Esimde bu dedikoduyu kim cıkarıyorsa hakkımı helal etmiyorum colugundan cocugundwn cıksın dedi. İnsanlar nekadar fitne fucur nefret ediyorum boyle dedikodu iftira ortamlarindan bir daha da boyle insanlarla yan yana gelmek istemiyorum ama eşimin akrabaları mecbur dugunde dernekte yan yana gelcez