Hepinize merhabalar yeni uye oldum.şuan pskolojikmen mahfolmuş durumdayım..yorumlariniz benim.icin okadar onemliki.ben annemlerden ayrı sehirde yasiyorum yeni evliyim ve bu evlilik beni simdiden cok yıprattı .annemlerdeyim suan..yeni yılda annemlere geldik zaten annemlerle benim yasadigim sehir 2 bucuk saatlik yol .ben esime onceden annemlerde 2 3 gunde olsa kalacagimi soyledim esim yok diyince bende usteledim neyse daha sonra annemlere gittik kahvalti yaptik hemen kalkip arabayı tamire goturcegini soyledi .bende ayda bir geliyoruz her seferinde arabayı sanayiye goturuyorsun dedim neyse tamam git dedim ..kızlar gidis o gidiş 7 saat gelmedi neyse ben tabi suratimi az da olsa astim daha sonra annemler bana isyan ediyorlar haliyle sen burda kalmiyorsun ayip sana felan filan ..bende gitmem lazim dedikce bi yandan annemlerede hak verdim neyse.esim sanayiden geldi annemlerdeyiz suratı 5 kariş neden boyle yapiyorsun dedim ben sana kalma dedikce sen benim.sozumu cigniyorsun sana iyi kalmalar dedi ben şok oldum.bende ona durup peki madem ozaman sen bilirsin sen arasanda ben acmiycam sanada iyi gitmeler dedim..sabah oldu beni uyandirmadan eve gitmis memlekete donmuş .10 gundur ne ariyor ne.soruyor 1 kere aradı acmadim ayrıca şunuda ekliyeyim benim eşimin ailesi bizden cikmaz bizde onlardan ben ailemin yaninda her dakika degilimm. bana bu tavırları sergiledi bencillik degilde ne peki ? Ayrıca bey efendi hem kaldim diye trip atiyor hem gidiyor. hemde sabah uyandim hakaretli mesajlarıyla uyandım..okadar uzuldumki okadar ona yaptigim fedakarliklar olsun hersey beni cok yıprattı ..sorumsuzluğu beni sahiplenmemesi ..ayrıca gecen seferde kavgamz olmustu beni her seferinde otobusun onune atıp git diyordu annemlere gittigimde arsyip arasini duzeltiyordu eve cagriyordu bende evime gidiyordum.esimin telefonunu actigimda birde ne goreyim? Ablasiyla yani gorumcemle benim dedikodumu yapmisti o buraya tipis tipis geliyor iste felan yazmisti ben hic iyi degilim kızlarrr..10 gundur ne arama ne sormaa hemde busefer ortada hic birsey yok..ne yapim ? Sizce o buraya gelirse