Doğruymuş hayatında biri varmış
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Doğruymuş hayatında biri varmış
-
03-10-2022, 09:04:13Doğruymuş kızlar eski sevgilim 2 ay icinde kendisine yenisini bulmuş. Ben whatsappdan bir turlu cıkmamasından şupheleniyordum buraya da yazıyordum ama ortak arkadaşımıza yok demişti. Meğer varmış saklamak istemiş ilk zamanlar sozlenmeyi de duşunurlermiş hemen anlaşırlarsa(yuhh) . İnanamıyorum tamam ozgur artık beni ilgilendirmez ama 1 yılı geckin ilişki bitiyor ve hemen 2 ay icinde şipşak hemen sevgili bulunuyor. Şu an şok icindeyim nefretim daha da katlandı, e sevgilin var madem silsene beni rehberden be adam. Niye durumlarımı takiptesin rezil. Bana saygın yoktu kıza da mı yok. Ben birini beğensem de veya birileri beni beğense de hayatıma kimseyi almıyorum. Eskiyi unutmadım hÂl sinirliyim yalnızım cok bağlanırım yeni birine haksızlık olmasın, sağlıklı ilişki olmaz diye. Cok şaşkınım Allah beni kurtardı biliyorum ama hic saygısı yok hic sevmemiş bari az daha bekleseydin. Kıskanmadim bundan eminim ama sinirlendim demek ki hic sevmemiş. Dilerim ettiklerini bulurlar Allahtan tek dileğim bu