Ben 2 aylık evliyim.
Dun akşam ben film izliyordum,eşimde notebooktan bişeylere bakıyordu.
ben illa her izlediğim şeye yorum yapacam yoksa olmuyor

filmde adam kel,gozluklu filan bende kendi kendime yorum yapıyorum hem kel hem fodul o kız sana yakıştımı filan diye.
eşiminde ailesinde kellik var kendisininde şakakları filan epey acık ustune gozluklu birde benden 4 cm filan kısa ki bunu nişanda dert etti topuklu giyme diye.
başladı soylenmeye ben cok şekilciymişim ne yani adam gozluklu kelse sevemezmi filan.
ben bir anda şaşırdım sana noluyo yaa altıustu film dedim.o film ama deminki laflarıda sen soyledin.
iyide ben sana bişey demedimki dedim.
ne farkeder demekki genel duşuncen oyleymiş ,ben cok gorgusuzmuşum ona gore.
10 dk soylendi sonra notebooku aldı gitti mutfakta oturdu.
yanına gittim yaa ben oylesine dedim laflarım sana değil filan demeye calışıyorum ama adam susuyor.ağzını acmadı yatana kadar.
yatarkende kel gozluklu yatmaya gidiyor haberin olsun dedi.guya sende gel demek istiyor ama ben salak gibi başka bir filme takıldım gitmedim yanına.
oğlen mesaj atmış.hem kel hem fodul bir gule guleyidemi haketmedi diye.
ama ne biliyim ben onun o kadar sorun yaptığını nişanlıykende goz doktoruna birlikte giderdik,gozluğunu filan birlikte secerdik.
dunku o lafları sayarken karşımda koca 28 yaşında adam değilde 12-13 yaşında cocuk varmış gibi oldum.yok sen beni beğenmiyorsun ilerde kel kalınca neler dermişim ona.
ettim bir eşşeklik cenemin kurbanı oldum ,şimdi bu adamın gonlunu nasıl alacam yaa.