Merhaba bayanlar.
ben nişanlıyım calışıyorum,abim evli 1 tane 2 yaşında kızı var,birde 22 yaşında kız kardeşim var ,
3 muzunde arasında 4 yaş var.
babam memurdu emekli oldu 2 sene once memleketimize yerleştik.
annemde 2-3 gundur gariplik vardı.sabahları babamla ortadan kaybolmalar .internetten bebek kıyafeti aratmış filan.en son dun akşam ailecek yemek yedik.babam herkesi salona topladı.
başta 2 kişiydik sonra 3 olduk 4 olduk derken ailemiz 7 kişi oldu şimdi 8 kişi oluyoruz.dedi.
gozum annemi aradı ama annem yok odasına gittim ağlıyor.bunca yıldan sonra nasıl olacak millete ne diyecez. filan diye.
doktora gitmişler doktor riskli gebelik demiş.ama annem ne olursa olsun aldırmam diye kararlı.
abimde şaşırdı ne diyim baba hayırlı olsun.uzulmeye filan hicte gerek yok nasibi varsa katılır aramıza,eve yeni bir ses ,şenlik gelir dedi.
yengem geldi yanımıza,hem annem utanıyor hem yengem utanıyor,
yengem annemin durumunu sordu,bak hem doğarsa yanlız değilsin 3 tane kızın var ustune bizim cimcime var birlikte buyurler.ama ne olur sanki cok garip birşey gibi kendini uzme,bizdende cekinmene gerek yok biz senin evlatların değilmiyiz. maddi manevi her şekilde destek oluruz biz sana,
yengem oyle konuşunca kendimden utandım,ben aradaki 26 yıllık yaş farkını duşunuyorum o ise destek oluyor diye.
abimde babam maddi yonden duşunme ben her şekilde destek olurum demiş.
abimle konuştuk biraz.elinizden geldiği kadar destek olun ev işi filan yaptırmayın bırakın karı koca takılsınlar 30 sene hem calıştılar hem bizi buyuttuler şimdi yeni evlatlarını buyutsunler diye.
normalde annemle muhabbet ederiz ama ne bileyim yıllar sonra annemi hamile gormek
hem şaşkınım hem seviniyorum,hem uzuluyorum .
Annem,Yeni kardeş
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Annem,Yeni kardeş