Merhaba arkadaşlar,
Mayıs ayında mahalle asm dolu olduğu icin yakındaki bir asm kayıt yaptırabildim. Kayıt yaptırdıktan sonra rutin kontrol olmak icin doktoruma gittim kendisi yoktu başka bir doktor hanım vardı. Neyse dedim ben 8 ayda 25 kilo verdim 1 senedir de kan testi yaptırmadım cocuk da duşunuyorum bir bakılmasını istiyorum dedim.Tamam dedi kanımı verdim.2 gun sonra sonucu aldım kendi doktoruma gosterdim. Tavrından o kadar rahatsız oldum ki anlatamam. Her isteyene kan testi yapmayacağını soyledi.Ben o gun yerimde olsam kan testi yaptırmazdım size dedi.. B12'in 117 olduğu halde bana normal dedi ne takviye ne iğne verdi.
Nitekim aradan uzun zaman gecti. Bebek duşunduğumuz icin ozel muayne olarak bir kadın doğumcuya gittim. O zaman yaptırdığım testte TSH'ım 2.8 olduğu icin biraz yuksek gebelik icin dedi ve tekrar test yaptırmamı onerdi.Bir de vitaminlerime baktırmamı istedi. Eşimle bu sabah asm doktoruna gittik.Durumu anlattım kadın kopurdu yok kadın doğumcu ne anlarmış TSH'tan bilmem ne.Değerim normalmiş. Dedim vitamin vs de bakılmasını istedi doktorum.Yok kendi karar verirmiş ona da . Cok biliyorsa kadın doğumcu yapsın testleri diyor..Ve sonuc olarak kan testi yaptırmadı bana endokrine yonlendirdi. Tavrını gormeniz lazım aşırı sinirlendim.
Ben surekli kan verme meraklısı biri değilim.1 sene de 2 kere kan değerlerime bakılmasını istedim ki birini kadın doğumcum istedi zaten.Bu tavır beni cok sinirlendirdi. Asm doktoru istemediği surece kan değerlerime baktırmak icin illa ozele mi gitmem lazım.Hasta hakkı yok mu hic ? Bilgisi olan bu konuda yardımcı olabilirse seviririm.
Aile Sağlığı Merkezi Doktor İnatla Kan Testi Yapmıyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Aile Sağlığı Merkezi Doktor İnatla Kan Testi Yapmıyor