Arkadaslar bneim de esimin de 2.evliligi benim cocugum yok onun var.
Size evliligimde yasadiklarimi anlatmak istiyorum ve sizce ne yapmaliyim yardim cunku konusacak yol gosterecek kimsem yok..
Kayinvalidem en cok bu oglunu sevdigi icin ve de hasta oldugu icin 1 aydir bende bundan rahatiz olmamaya calistim yetet ki esim mutlu olsun diye ama yaptigim iyilik yuzume carpildi esim tarafindan.hamileyim ve riskli durumlarım var yatmam gerek.esimbu duruma cildiiryor eve gelenlere yol yordam goster kalk diyor hatta eski karim misagirin etrafinda dort donerdi cok iyi yonleri vardi diyor.hamile halimle mi dort doneyim misafir etrafinda dedim hamileligini s.....yim dedi
Bana asla sarilmaz opmez dokunmaz.ben arsizlikla yaklasirim zor zoruna kendini bana birakir adeta tecavuze ugruyormus da bir an once bitmesini bekloyormus gibi bir hali vardır.
Beni fizik olarak begenmez cok irisin erkek gibisin birbirimize uymuyoruz der.
Bir kadinin hem huyu kotu hem de fizigi kotuyse var o erkegin haline der.
Beni surekli ama surekli elestirir.her hareketimi elestirir seninle nasil gececek omur der
Biz birbirimize uygun degiliz bana cok aykirisin der.
Birkac kez yuzume sevmedigini soyledi.
Cinsel hayatimiz yok oldugu zamanlarda da hep ben zorladim onu.
Ben fedakarlik gorursem severim der.yoksa sevmem der.surekki fedakarlik bekler akliniza gelebilecek her konuda.
En son dun olay yasadik.eski esim misafirin etrafinda fir donerdi soyle boyle iyiydi demisti ve hamileligini s...yim demisti ben de evde gorumce ve kaynana olmasina ragmen evden ciktim kiz arkadasimda kaldim.simdi eve donuyorum.tum.sulalesi de beni sucluyor evden gittim.diye.benim ailem yok ayrilar baba olu.kimseyle gorusmuyorum dogru duzgun.NE YAPAYİM KENDIMI MI OLDUREYIM.DAYANAMIYORUM
TUM SULALESINI ARAMIS BOSANACAM BUNDAN DEMIS.
DEGERIM YOK ARKAMDA BIR ERKEK VARLIGINI HISSETMIYORUM.NE YAPACAGIMI SASIRDIM
ALLAH. DOGMAMIS YAVRUMU da BENI DA ALSIN YANINA ISTIYORUM.