Gercekten ilk zamanki halini bıraktı eskisi gibi nişanlılık donemindeki gibi olcak sanmıştım. Son kez ona guvenmiştim. Herşey iyi gidiyordu. Ama son hareketi berbat etti herşeyi. Ona artık guvenmiyorum. Bu hayatta yapayalnız olduğumu anladım. Ondan bana olmayacağını koca olmayacağını ve cok buyuk bir hata yaptığımı anladım. İnsanın hayat arkadaşı olarak gorduğu her konuda ona destek olacak sandığı kişinin onu yapayalnız bırakması cok kotu. Kalbim cok kırık. Artık nasıl duzelir bilmiyorum. Tek bildiğim ben bu evde değer gormuyorum. Bugun eşimin arkadaşına gittim. O da hamile daha 5 haftalık. 4 gibi oradaydım. Aksam sekizde de eşim ve onun eşi geldi yemek yedik. Kız gercekten hamile hamile uğraştı kofte patates pilav corba salata hepsini yaptı. Akşama kadar yaptı hem sohbet ettik hem yemek hazırladı. Allah razı olsun uğraştı bizim icin. Ben de bize cağırıp ben de yapacaktım tabi. Ama eşim evden cıktı sen bir iki ceşit yemek yapıyosun. Kadını gordun mu o da hamile. Onun midesi bulanmıyormuş daha diyroum. Ayrıca kadın benden 4 yaş buyuk lise mezunu bunu şu anlamda soyluyorum yemek oğrenecek pratik yapacak daha fazla vakti olmuş sonucta ben uni biter bitmez evlendim. Ayrıca gercekten corbası cok yağlı ve koftesinin de baharatı fazlaydı. Ben yapsaydım eminim bana laf soylerdi. Ben mesela o corbayı kendim yapsam yemezdşm evde. Ama ayıp olmasın diye yedim. Kızı eleştirmek icin soylemiyorum. Mesela tatlısı gercekten guzeldi bayıla bayıla yedim. Ama evden cıktığımız gibi bizim de cağırmamız lazım sen yapamazsın ki yemek . Ev de dağınık. Kızların evinde eşya yok .bi salon bi yatak odası var salonda sadece koltuklar ve sehpalar diğer iki oda da yalnızca iki tekli baza.evdr eşya yok toplu olması normal. Daha bizim evde kvemin tabakları bazası dolabı duruyor. Bunlar bahane değil evet ama benim bir eksiğim olsa dahi boyle soylememeli. Onun eşi de yemek yapmayı biliyor. Cok iyi araba kullanıyor. İzin gunlerinde evi o supuruyomuş. Bir suru borc odemelerine rağmen sinemaya gitmişler kac kere İstanbul'a gitmişler araba kiralayıp. Eşi onunla birlikte kontrole gelmiş ozele gitmişler. Ben kendimi cok değersix hissediyorum bu evlilikte. Daha once de onu ovmuştu eşim kızın evinde eşya yok senin bir suru şeyin var değer bilmiyorsun diye. Ayda iki bin mobilya borcu oduyorlarmış bizim aldığımız mobilyalar zaten 12 bin tuttu toplam en ucuzunu aldım hep . Onların aldığı ax olabilir ama bizden pahalı almışlar zaten. Ayrıca kızın fırını bulaşık makinesi herşeyi var benim hepsi ikinci el eski modeller fırınım davlumbaz kızı ovuyor ama aslında ovduğğ şeyler bile tam olarak onun gorduğğ gibi değil. Bilmiyorum. Bi pazar arabası alınacak uc ay oldu alınmadı. Bi cop kovası alıncak param yok. Sonra evde duzrn olsun. Anlamıyorum onlar da aynı masşı alıyor karısına gul gibi bakıyor adam borcları olmasıns rağmen her ay ailesinin yanına gidiyomuş nereden baksan 150 lira yol parası veriyor. Ozele kontrole gidiyor şimdi. Ben surekli para dileniyim . Akbşke para atıyorum ne cabuk bitti diye hesabını soruyor. Bu adam bir de sozde beni cok seviyomuş da ben onun kadar sevmiyomuşum. Bunları saydı saydı dinlemedim yatağıma gidicem seninle muhatap olmıycam dedim. Beni itekledi oraya gitmem en icin S***** G** (Defol) dedim daha da itekledi ve burnumu ısırdı canım acımadı ama ruhum cok yandı. Ve bir daha duzelmiycek.