Eşim instagramda başka kadına bakmış
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim instagramda başka kadına bakmış
-
03-10-2022, 08:58:54Merhabalar.. 2 yıllık evliyim 3 aylık bir bebeğim var. Eşimi seviyorum ama en başından beri hep Bi guvensizlik oldu icimde. Biz tanışmadan once yakın Bi arkadaşıma mesajlar atmış tanışmak icin biz sevgili olduktan sonra arkadaşım soyledi yeminler etti sana ulaşmak icin filan inanmadım sonra gecmiş gecmişte kaldı VS dedi neyse evlendik bu zamana geldik benim icimde hep Bi şuphe bugun instagramına girdim eşimin arama gecmişinde Bi kadına baktığını gordum profilini actım acık sacık sacma sapan bir tip hikayelerine de bakmış sordum yeni arayışlara mı girdin dedim ne demek istiyosun ben bakmadım Bi yere yorum yazmış bende kim diye baktım diyor tamam baktın da kızın 10 tane hikayesi var onlara ne diye baktın yok ben bakmadım sadece profile girdim cıktım diyor yeminler ediyor saydım rezil adamsın iğreniyorum senden herşeyi dedim şimdi ben suclu oldum her şeyde Bişey bulup cıkarıyormuşum maksatımı cozememiş bilmem ne şimdi de gitti başka yere yattı bana da battaniye koymuş kapının onune o kadar kotu oldum ki cekip gidesim var bebeğime kıyamıyorum bana bir akıl verin nolur cok kotuyum