Merhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dun gece olanlar beni cok uzdu. Resmen yıprandım elim ayağım hicbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kac gundur esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu cozmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum cunku uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı icin deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kac gundur sesi kısık kuzumun. Dun gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi cok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye calıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu cocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kotu bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim icin uyanıp duruyormuş cocuk eşime gore. Emzik vermediğim icin sucluyum.
Size sorum gercekten de bu cocuk emzik emmediği icin mi yarım saatte saat başında uyanıyor?
Ekleme : oncelikle yorum yapan herkese teşekkur ederim. Burda gelen yorumlardan yola cıkarak kızımla aynı yatakta yatmaya basladık. Yatagı korunaklı hale getirdim. Kenarlarına birşeyler koydum. Boylelikle gece uyanmalarımı. 3 veya en fazla 5 keze duştu. Bu benim icin cok cok harika bir rakam. Bu duzelmenin sebebi ağlamasına anında mudahale edebilmem mi , beşiğinde rahat hareket edemediği icin surekli uyanması mı (cunku yatakta baya bazen baya 360 derece turlayabiliyor dalıncaya kadar) , yoksa kendini guvende hissetmesi mi ( bundan emin değilim cunku uyanınca beni direk gormuyo hala ayaklarımı gorebiliyor barikatları yuzunden ) bilmiyorum ama bizde işe yaradı. Gece uykusu duzelince gunduz uykusu da duzene girdi. Ama bugun de malesef hasta ateslendi inş duzenimiz bozulmaz. Burayı takip eden cozum arayan birilerine faydası olur belki diye yazmak istedim. Birlikte aynı yatakta yatmak bizde işe yaradı. Bu şekilde salık veren kişilere cok tesekkur ediyorum. Bitanesiniz