Selam kızlar, bu konuyu ikinci uyelikle acıyorum.

Şoyle ki beni zor duruma duşurmek isteyen birisi var. Bu kişi babama sosyal medyadan benimle ilgili yalan yanlış şeyler soyluyor, kendisini beni onceden tanıyan birisi olarak soyluyor, benim hakkımdaki bir durum icin siz bilmiyorsunuz falan diyor bazı şeylerle ilgili, babam da biz biliyoruz , sen kimsin diyor ama cevap yok.

sonra bana soyluyor bunu ailem, ben bakıyorum sosyal medyadan bu kişinin profiline, tanıdığım birisi değil, fake hesap. bana da bir kac ay once mesaj atmış 'merhaba' diye ama ben hic cevap vermemişim, tanımadıklarımla konuşmuyorum.

bu olaydan sonra ben buna mesaj attım sen kimsin diye, bana hakaret etti, kufurler vs. ama hani ortada eski sevgili durumu falan yok. beni bilen tanıyan, gercekten de hakkımda herkesin bilmediği şeyleri yazan birisi bana. ne kadar zorladıysam da kim olduğunu soylemedi, acık etmedi doğru duzgun. yani herkes olabilir gibi bakıyorum olaya artık, herkesten şuphe ettim.

benim gorduğum bu her kimse, benim canımı yakmak, ailemle aramız bozmak istiyor. ben baya kıskanclık sezdim. bana oyle geldi yani. acaba diyorum birisinin birşeyine mi dokundum, canını mı yaktım, onda yoktu ben de vardı brşey de fırsatını mı kolladı?

ailemi bir hayli tedirgin etti. guvenleri noktasında sorun yok bana ama artık hep yanlarında olayım istiyorlar.

anlamadığım noktalar cok fazla. bu kim? benden ne istiyor? neden bana bi kac ay once mesaj atıp, ustunden zaman gecince de babama mesaj atıyor? zamanlama neye gore? bu sorulara cevap veremiyorum. oyle duşmanı olan da birisi değilimdir. kıskananlar olmuştur ama uzak dururum ben.

polise ihbar ettim. hem online olarak hem de direk gidip şikayette bulunarak, benimle olan bol kufurlu ( hep o kufreden ama ) konuşmaların ss ini almıştım, onları ekledim tutanağa. sonuc yok henuz bana donen.

şu an herhangi bir mesaj falan yok. engelledim zaten o hesabı.

aklıma takılıyor ve zaman zaman beni de tedirgin ediyor acıkcası. kim olduğunu bilmiyorum cunku. tahmin ettiğim kişilerin bazısı cok uyuyor profile ama bir yerden acık veriyor, yok ya o olmaz diyorum.

icimdeki olumsuz hissi nasıl atabilirim ve bu konuda ne yapabilirim? boyle bir şey yaşayanınız oldu mu? neden olabilir sizce?

okuduğunuz icin teşekkur ederim. valla icime dert oldu. bulmazsam o kişiyi herkes gozumde bir şupheli olacak ya.