Merhaba,34 yaşındayım.15 yıldır birlikteliğim var 4 senedir de evliyim.. birbirimize cok uyumlu bir ciftlik. esim biraz şanssızlıklar dan dolayı evliliğimiz suresince işsiz kaldı, ama ekonomik sıkıntı cekmedik. ben de calışıyorum. esim kafasını kaldırıp kızlara bakan bir tip değildi, bir kac ay once ayrılmak istediğini evliligin ona gore olmadığını soyledi, ozgur olmak istiyormuş, ben pek ciddiye almadım. ama bir ay once telefonunda kız mesajı falan gordum. igrenc konuşmalar, neyse iki kişi imiş, bende bunu evden gonderdim. bir aydır ayriyiz, ortada boşanmak istiyorum diye geziyor, ceşitli kız bulma sitelerinde dolanıyor, benle hic bir problemi yokmus mus, ama evlilik ona gore değilmiş,,, ne istesem verecekmiş, sanki nesi varsa, arkadaslarinda kalıyor, nerede akşam orda sabah geziyor,Ben verdiğim emeklerle aciyorum. bide tabi 15 yilima, beraber buyuduk sonucta,Size sorum, pişman olur mu, olursa ne zaman. babası boşandıktan sonra bu evde kalamayacağını soylemiş, bir planı da yok, erkek psikolojisi nasil birşey, ben bir anlam veremedim