kendimi insan gibi de hissetmiyorum.canliyim nefes alıp veriyorum ama sanki değersiz bir obje gibiyim.cam kenarina koyulmuş saksıyım.aldatti beni.yakin bi arkadasim var surekli onunla ilgili şakalar yapardi bu kiz tam istedigim gibi derdi.aslinda kumasi bozuk beklerdim de yinede yapmaz ya derdim.baktim ben buna guvenemiyorum ayrıldım.senin inadına kiza istek atacagim dedi.guldum.hakikaten atti.kiz da kabul etti.selamlari vardı ama ya sen ne halt yemeğe kabul ediyorsun ki benim aşıri kıskanc oldugumu bile bile.engelledim coxugu.ama instasi bende acık haberi yok.sonra kiz a yazmis cıkaracağım seni listemden kusura bakma.hanzadeyi kiskandirmak icin yaptim demiş.benimi kullandın kiskandirmak icin yazmış kiz buda ya ben senden hoşlanıyordum guzel cekici kiz dedim kiskandi seni ekleyince engelledi.sana sarar simdi yazmis.ama benim arkadaş musveteside yazistikca yazisti.
ne hissediyorum onu bile bilmiyorum ama ozguven gurur huzur herşey bitti.kendimi cok değersiz goryorum.sabah hazal kaya bekarlığa veda partisine bakti m.onlarda kadın bende.ayni ten ayni beden bendede var.bu sevilen kadınların neyi seviliyor.ben neden sevilmedim yetmedim mi sevgilime surekli arayışta idi.kizlar beni iyileştiren nolur