Bu konuya nereden başlanır inanın bilemiyorum..Ve boyle sacma ve gereksiz durumlar icerisinde olduğum icinde kendime uzuluyorum..
Durum şoyle ki eltim ve kaynım inanılmaz derecede somuruye başladı..Başka konulardan hatırlayan varsa seviyeyi anlar..Son zamanlarda ise her seferinde cocuklarını hafta sonları bize getirip bir bahane ile gitmeleri..
Ha sorun gelmeleri mi derseniz değil tabi ki..Sadece kızları ile olan bir takım sorunlar beni cıldırtma noktasında..
İşte tam olarak bana burada yardım ederseniz inanılmaz memnun olurum..Cunku 13 yaşında ki bir cocuk icin bu davranışlar normal mi kestiremiyorum bu yuzden de inanılmaz geriliyorum..
Daha acıklayıcı olmasi icin madde madde yazmak istedim..
* Ne zaman bizde kalsa telefon edip ne yediğini ne ictiğini benim kiminle konuştuğumu amcasının ne yaptığını yemeğin tuzunu evime gelen arkadaşlarımı surekli telefonla iletmek suretiyle babaannesi ve annesine anlatıyor..Hemde alenen..Bunu kendisine kenara cekip soylediğimde yanlış bir davranış olduğunu belirttiğimde bana tepkisi dayak yermiscesine ağlamak oldu..
* Evde eğer istemediği bir şey oluyorsa mahrem bolgelerine ellerini surup evin her yerine suruyor ( Bunu annesine de anlattım guldu gecti )
* Surekli gizli gizli mutfağa gidip dolaplardan bir şeyler almaya calışıyor..Ona ac olduğunda ya da canı bir şey istediğinde bana soylemesini mutfak tehlikeli dolaplara cıkmamasıni soyledim..Ve yine ağladı..Yaklaşık 2 saat surat asıp oturdu..
* Eğer pasta ya da istediği yemek olmayinca kıyamet koparıp yine hungur hungur ağlıyor..Başlarda yapıyor ve alıyordum ama artık kendi duzenim var istediğim yemeği yapacağım kendi evinde yiyor burada da yesin dedim ve yapmadım..
* Kendisi tek başına yemek yiyemiyor..Bu yuzden bizde kaldığında yemek Faslı eziyet gibi geliyor.. ( Kendisi cok sağlıklı fakat nazlı )
* Son zamanlarda ise ağzından cıkanlar ise beni dehşete duşurdu..Herkesin ortasında X yengemin oğlu olacakya onu alıp parka goturecegim orada bırakacağım diyor..
Bazende balkona cıkarıp onu korkutacagim diyor...
Ve inanır mısınız buna herkes guluyor..Eşim tepki olarak ne yapıyor diye merak ediyorsanız annesi ile de abisi ile de konuştu hemde defalarca ama bir fayda goremedigi icin konuştuğu ile kaldı..
Sadece her şeye guluyorlar.. Oğretmeni cocuğun davranışlarından oturu bir uzman desteği alınmasını soyledikleri halde ailede herkes bunun cok zeki oldugundan boyle olduğu kanaatinde..
Ben ise artık ne yapabilirim bilemiyorum..13 yaşında bir kız cocuğu icin gercekten normal davranışlar mi ? Bunlar cocuk olduğu icin mi ? Abisi 15 yaşında ve inanın tam tersi bir karakter inanılmaz sessiz ve efendi..Cozemiyorum 2 yaş bu kadar fark eder mi ? Benimde cavremde bir suru yeğenim vs oldu ama hepsi o yaşlarda benimle birlikte yemek yapar yardımcı olur oturur sohbet ederdik...
Bu şartlarda bana her geldiğinde inanılmaz derecede geriliyor ve tetik ustunde oluyorum ama gelme dersemde eşim acısından uzuluyorum o bir amca..
Bu konuları arkadaşım ile konuştum bana cok bencil olduğumu onun bir cocuk olduğunu abarttiigimi soyledi..
Siz olsaydınız ne yapardınız ? Benim gosterdiğim davranışlar normal mi ?
Lutfen bir yardımcı olun...
Ben mi abartiyorum ?
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ben mi abartiyorum ?