Gorumcemu anlayamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Gorumcemu anlayamıyorum
-
03-10-2022, 08:55:38kızlar merhabalar benim benden uc yas kucuk bir gorumcem var kendisini severim şeker kzdır yakın zamanda dogum yaptım gelir kalır yardım eder banada cok saygı duyar yada ben oyle sanıyorum
cunku son zamanlarda bazı laf sokmalarına sahit oluyorum ben lavabodayken eşime abi sen onceden asla kıyafetinde kırısıklık ıstemezdinn şimdi dedi sustu eşimde ahh ahh dedi neyse dedim sanki ben utuyu mukemmel yapmak zorundaymısım gbi algıladım ustelik ev işleri ortaktır asla kadının gorevi deildir ki calısan bir bayanım neyse kız kardesime gecenlerde benim en yakın arkadasım hakkında baya laf soylemis onu hic sevemedim bence ablamı kıskanıyor evine gelmeside bi garip ablam neden onu bu kdr cok seviyorki demis ben bunu duyunca ayrı sasırdım ama bsey demedim son olarak laf arasında abisi hakkında konsurken biz eskiden abimle arkadas gbiydik benm dizimde yatardı smdi oylemi yzuume bakmıyor dedi bu kız ne yapmaya calısıyor sizce ? Benim yzuume guluyor ama acaba benden hoslanmıyormu ? Anlamıs deilim ? Sizce ?