Arkadaşlar birden aklıma geldi bunuda sormak istedim goruşlerinizi merak ediyorum. Benim ideallerim arasında evlenmek aile kurmak veya cocuk yapmak gibi şeyler hic yok. Şuan hedefim olan kariyerime odaklanmak istiyorum. Arkadaşlarım bu konuda garipsiyor beni. Ben boyle bir dunyaya cocuk getirmek istemiyorum ona bu kotuluğu yapamam. Evliliğide duşunmuyorum tamamen maddi kaynaklı imzalı sozleşmeye dayalı bir olay gibi geliyor. Oyle soz nişan gibi adetlerde gozum yok ama davet tarzı duğunleri seviyorum atıyorum yazın buyuk bir tekne kiralayıp parti vermek gibi. Bunada duğun denmez pek daha cok birlikteliğim olduğu bireyle ve sevenlerimizle bir kutlama gibi. Bu fikirlerimin değişmesi cok zor. Bana ve hayatımda zararı olur mu. Henuz 20 yaşındayım. Cocuk konusunda fikrimin değişmesi icin o cocuğun bu dunyadaki kotuluklerle kolayca baş edebileceği kadar cok buyuk mal varlığına sahip olmam lazım. Hayatta tek başına bile kalsa kimseye muhtac olmamalı. Ama bu da imkansız. Bakamayacağım cocuğu ne diye getireyim dunyaya diye duşunuyorum. Garipsenecek kadar anormal mi sizce?