Konu annem aşırı depresif olması surekli her şeye uzulup kafasında kurup ağlaması. Babaanneme bakıyo bir ay ay uc oğlunda duruyo alzeheimer hastası babaannem surekli annemlerden kacıyo bu arada babaannem bize de geliyo bizdede kalıyo bir ay. Az once aradı ben bu aydan sonra bakmicam dedi ağlıyo bide ben de ses cıkarmadım dinledim sadece bizde durmuyo bundan sonra oburkuler baksın diyo. Annem bizi de oyle yaptı her şsyin en kotusunu duşunuyo. Milleti ayıplıyo ve kendisi yapıyo boyle şeyler. Cocuk gibi. Bu arada ben amcamın geliniyim ve babaannem bize de geliyo. Şimdi annem bakmasa surekli bunun lafı sokulcak bana. Babaanem gercekten durmuyo ve cok yalan atıyo hastalığından dolayı sanırım. Annem deseniz hemen depresif oluyo her şeyi kotuluyo ağlıyo. Babam da pasif ses cıkarmıyo. Annemler haklılar aslında nenemin bakıcı parasını ona bakmayan torunu yiyiyo. Annemlerde buna kızıyo en cok. Annemin bu hıyunu sevmiyorum kendinden soğutuyo resmen. Milletin annesine bakıyorum gayet pozitif mutlu benim annemse her şeyi kafasına takan gucsuz biri. Ne ypamalı cok karışık oldu biliyorum ama ic dokuş. Bazen başımı alıp gidesim var