Merhaba herkese iyi akşamlar.
Eşimle 6 senedir evliyiz fakat artık tukettik birbirimizi. Bi kaşık suda boğcaz desem yeri.
Pazar sabahı kaldırdım kahvaltıyı hazırlayalım beraber diye kalkmadı, hadi uyusun madem dedim hazırladım insan gibi kahvaltıyı, kaldırdım kahvaltıya beyfendi binbir afra tafrayla oturdu tek bir şeye yardım etmeden. Neyse kahvaltıya başladık bu kez kızımın kendi ayrı masasında kahvaltı etmesini sorun etti bağırdı cağırdı annen yuzunden boyle davranıyor dedi, sen yuz veriyosun dedi tartıştık bayağı, boğazıma dizdi. Sinirden kalktım kahvaltı masasından, yatak odasında sinirlerim bozuldu ağladım. Sonra bide benim hazırladığım masayı toplamamış oylece saatlerce durdu sofra. 2 gun gecti yanıma geldi sarıldı ozur diledi ama asla icim soğumadı, icimden onun sarılmasına karşılık vermek gelmedi. Ertesi gun de bi arkadaşından telefon geldi beni ve kızımı evde bıraktı defolup gitti gezmeye. 3 gundur de kedi kopek gibiyiz. (Normalde de oyleyiz gerci). Cunku butun gun elinde telefon mac yorum okur, bana 1 gr yardım etmez ettiğini de hem kafama Kakar(sanki ev işleri sadece benim işimmiş gibi) hem de guzellikle soylesem 1 saate yapcam 2 saate yapcam boyledir yada vurgulu bi tonda soylesem bi daha asla yardım etmeyeceğini, etse de yaranamadığını soyluyor(40 kez soylemem ve işlerin yapmadıkca biriktiğini varsaymıyor) hem de telefona dokununca da bi panik oluyor neden anlamadım karıştırıyorum ama herhangi bir sonuc bulamadım. Bir de yarın akşam arkadaşım cağırdı eşli gelin diye 2 3 arkadaş eşli şimdi bunu soyluyorum beyfendiye hayur gelemem işim var diyor sinirli sinirli, zaten ne zaman bi yere gidilecek olsa benim taraftan hep boyle bahaneler cıkartıyor. Ne işin var dedim, ben boyle bişey olduğunda sana 1 hafta onceden soyluyorum dedi, emrivaki yapıyomuşum. Alt tarafı eşlerini de tanıdığı arkadaşlarımla buluşcam. Ya hayatında bi başkası var cocuk icin beraberiz, yada başka bişey, ben cozemiyorum, cozmemde yardımcı olur musunuz? Benim icin hic bişey yapmıyor, hic bir cabası yok, elimi taşın altına koyarım diye aklı gidiyor. Suratı beş karış hep hep hep...
Eşimle yurutemiyoruz
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşimle yurutemiyoruz