Bu ara cok konu actım fazlaca dertli olduğum bir donemdeyim sanırım. Bu sefer derdim kendimim.
Kızlar 25 yaşındayım. Ortalama ustu bir dış gorunuşum var. Yurtdışı bağlantılarımın olduğu, iş gereği sık sık gidip geldiğim bir işim var. Yaşıma gore cok iyi bir maaşım var. Başarılıyım terfi alıyorum. İşyerimi cok seviyorum. Beğendiğim şeyleri maddiyatı duşunmeden alıp giyebiliyorum, istediğimi yiyip icebiliyorum. Yakınlarda yurtdışına taşınma durumum da var. Yani demek istediğim, cok şukur bir cok insanın yaşamak isteyeceği şekilde yaşıyorum hayatımı. Ama yine de icimde bir boşluk hissediyorum. Karşı cinsin benimle ilgilenmesini, beni beğenmesini istiyorum. Mesela gecen akşam bi cocukla yemek yedik, 3 gun oldu beni aramadı. Aslında ben de onu cok beğenmedim ama beğenilmemiş olmak benim canımı cok sıkıyor ozguvenimi duşuruyor. Başka karşı cinsle konuşup o boşluğu ya da ilgi aclığımı ya da tarif edemediğim o ihtiyacı giderme ihtiyacı hissediyorum. Hayatımda hep benimle ilgilenen, vakit gecirebileceğim bir erkek olsun istiyorum

Benim bu sıkıntımı cozmem lazım ama nasıl? Benim neyim var sizce?