şimdi arkadaşlar cok acil tavsiyelere ihtiyacım var .
En baştan başlayalım . Eşimin bir kuzeni var 1 yıllık evli . Cok guzel bir kız ile evli , ve biz bunlarla aile dostuyuz . Kız beni cok seviyor saygı duyuyor ornek alıyor .. bende onu cok seviyordum .
Şoyle ki; oğrendim ki, yıllar once bu kıza eşim evlenme teklif etmiş . Cevre baskısı ile , kız da kabul etmemiş. Bunlar aynı universitede okumuşlar , universite son sınıfta boyle bir hadise olmuş. Aynı sınıfta değiller.
Herhangi birşey yaşanmamış , eşimin anlattığına gore cok birşey de hissetmemiş. Yani o donem evlenmesi gerektiğini duşunmuş ve o kızı gostermişler .
Şimdi aslında bunda kıskanılacak birşey Yok . Ama şoyle bir durum var. Biz flort aşamasında iken, ben bu kız ile ilgili bir mevzudan şuphelenmiştim , ve bana kacamaklı bir cevap vermişti . Sonra uzerinde durmamıştım . Bu mevzu yıllarca gizli kaldı . Ben 8 yıllık evliyim , ve daha yeni oğrendim ..
şimdi sorulara geciyorum . Bu genc kuzen ailesi yarın bize oturmaya gelecekler . Ben bu mevzuyu oğrendikten sonra hic goruşmemiştik , nasıl kontrollu olacağım bilmiyorum
Şimdi normalde benim bu olayı olgun karşılamam gerekirdi , ama niye kıskanıyorum niye icimden atamıyorum niye bende aşağılık hissi oluşturuyor bu durum bu kesinlikle kendim ile alakalı bir durum. Acaba bende değersizlik hissi mi var ? Bu hususu cok ciddi duşunmeye başladım . Cunku kızı kendimden guzel bulmasam kıskanmazdım bence..
bir de şoyle bir sıkıntım var. Eşimin benden gizli birşeyi olması beni cok rahatsız ediyor , bu herşey icin gecerli . Bu da mı acaba değersizlik hissinden ? Mesela bu mevzuyu en başından biliyor olsam boyle kafaya takmazdım , kaldı ki eski sevgililerini falan da biliyorum . Niye bu tertemiz hadise Zihni ’me bu kadar takılıyor ...