Ben cok mu safım?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ben cok mu safım?
-
03-10-2022, 08:53:26Tecrubelerinize ihtiyacım var. 22 yaşındayım 13 yıllık cocukluk arkadaşım var. Hatta o kadar samimiydikki ya da ben oyle sanırdım. Onceleri ne derdi olsa giderdim ama benim de iki yıl once bir derdim oldu anlattım lutfen bana sorunlarını anlatma benim bir suru derdim var zaten vs dedi. Cok alındım hatta alındığımi da belli ettim bir şey demedi. Benim bir huyum var kim ne yaparsa yapsın kusemiyorum. Bunu alttan aldim. Bu arkadasim uzun zaman once baska bir sehre gitti orafa biri ile tanıştı. Her seferinde izmire geldi butun arkadaşları ile goruşurdu ama bana hic haber vermezdi. Hele bir de o cocukla nişanlayınca mesajlarima bilr cevap vermez oldu arada yazar oldu. 1 ay once nisanlasi ile kavga edip ayrılmışlar ben arkadaştır dedim dinledim destek oldum. Sonda barıştı ama bir havalarda ki sormayın yok işte cok zenginmiş ona araba alacakmış dublex ev alacakmış vs. Bu kız cocukluğundan beri ama durumları cok iyi değildi bizim daha iyiydi babam bana ne alırsa ona da alırdı. Bana boyle davranması beni cok uzuyor. Ben saf miyim sizce yani ne yapmalıyım..