Merhabalar
5 yıllık bir ilişkim var fakat erkek arkadaşımın yuklu miktarda borcu bulunmakta, dolayısıyla bu da bizi gelecekle ilgili planlarımıza engel oluyor. Ben 28 erkek arkadaşım 33 yaşında artık bir şeyler olsun istiyoruz. O da care olarak evlenelim ve borcu birlikte kapatalım dedi. Duşunduğum de cok uzuldum defalarca da ayrılma kararı aldım ama bir turlu beceremiyorum. Surekli beni yarı yolda bıraktın, senden eş olmazmış zaten tarzı vurucu şeyler soyluyor. Ote yandan duşununce bu borcu yapan da ben değilim neden sorumlu olup kendime bu haksızlığı yapayım diyorum. İlerde bir aile kurduğum da bu kişinin yeniden borc yapmayacağının garantisi de yok malesef. Ben annesiz buyuduğum icin biraz da anne olmak istemez misinn evlenelim yoksa bu durum uzayacak demeye başladı. Onu seviyorum ama bir yandan da kendimi garantiye almak istiyorum. Sizce cok mu cirkin duşunuyorum. Bencilliğim endişelerimin onune gectiğini hissediyorum ve bir yandan da onu başkalarına kaptırmaktan korktuğumu. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim.
Sevgiler