Merhaba hanımlar

Esimle alkol yuzunden her zamanki gibi gecen hafta perşembe gunu yeniden kavga ettik. ve uzun zamandır alkol almıyordu duzeldiğini duşunmuştum. perşembe gunu yeniden tartisinca,evden kovdum ve boşanma davası acıyorum yeter dedim. 2 saate yakın kapıdan ayrilmayinca iceri aldım ve dedim tamam icerde uyu. yarın ailelere acıklarız ben seni artık gelemiyorum dedim. cok severken seni beni bu şekilde bizi bu şekilde alkol yuzunden maffettin dedim. cok ağladı hic ilgilenmedim ve yatak odamı kitleyip uyudum. ertesi gun cok pişman olduğunu ve aile terapistine gitmek istediğini son bir şans daha vermem gerektiğini soyledi. cumartesi gunu icin aile terapisti psikiyatr 'dan randevu aldık ve esime dipso mani teşhisi koyuldu. dipso dibine kadar icmek. mani de manyak anlamindaymis. ve doktor bazı ilaclar verdi. esim ilacları aldı suan da duzenli kullanıyor. soz verdi bir daha alkolu ağzına almayacak. kağıt yazdı verdi eğer bir kadeh bile alkol tuketirsem direkt beni bosayabilirsin. hic birşey senden onemli değil alkol yuzunden bunu bize yapamam dedi.

buraya kadar herşey iyi guzel hos
yeniden guvendim, kaybedecek birseyim yok ama doğru ise eşimi cok seviyorum kazanacağım şeyler cok.

esim dipso mani teshisinden sonra (doktorun soylemesi cok ayrı tepki verdirdi) cok değişti. soyledigi; onceden abarttigini duşunuyordum fakat suan cok bak veriyorum. dışarı cıkamıyorum gondermiyor sanırım ben olmayınca evde tek kalınca alkolle başa cıkamayacağını duşunuyor. sosyal hayatım sıfırlandı daha ne kadar surer bilmiyorum.

daha once bu şekilde bir tani alan tanıdığı olan var mi. yaklaşımım nasıl olmalı. hazır bu kadar kararliyken surekliliği olsun istiyorum