2,5 aylık evliyim. Calışmıyorum. Kv aramızda iki sokak var. Kv istiyor ki gunduzleri gideyim oturayım orda vakit gecireyim. Bugune kadar hicbir sorunumuz olmadı. Kırıcı değildir. Fakat ben onun yanında cok sıkılıyorum. Kendisi 65 yaşında surekli eskilerden anlatıyor ve yore farkı var ben onun konuştuğunun coğunu anlamıyorum.

Her goruştuğumuzde “ senin evde canın sıkılıyordur, gel “ diyor. Ama ben evime anca adapte oluyorum gec uyanıyorum ev işi yemek derken eşim eve geliyor.

Kendisi Cat kapı gelir. Soyleye soyleye anlatamadım. Anne bak musait olmayabilirim diyorum. Ki geldiğinde coğu zaman ben evde olmuyorum donup gidiyor. Telefon kullanamıyor ama kp hep evde ona aratabilir gelmeden. Zaten rahatsız gormcem de dışarı tek cıkma diye kızıyor ama nafile. Zaten yapım gereği soğuk birisiyim.

Gidemiyorum canım hic istemiyor. Eşim git gitme bir şey demiyor belki gonul koyuyodur ama bana bir şey demiyor ilişkimize yansımıyor.

Şimdi sorum. Kv evine gitmek kural mıdır. Eşimle arada akşamları caya yemeğe gideriz zaten. Bu yeterli midir