merhaba
Kafam cok karışık..Ne oldu nasıl oldu şimdi o guzel duzenimden bu hale geldim.Almanyadayasiyordum her turlu imkanimiz vardi ev almistik.Kiracimiz vardi , calisiyorduk.Iki cocugunuz vardi .Hep sorunluyduk ama bosaniriz sanmiyordum.Birden Tak dedi bosanalim dedim ve Gerisi Corap sokuğu gibi geldi. Ne o Ne ailesi iki senedir don demedi.Sadece eşim yarım ağız dedi o kadar laf ustune o da bana az geldi..Şindi kendi Almanyada ben iki cocukla ailemin yanındayım.Okul kazandım okuyorum ilk senem cocuklar guzel okullarda.Ben de donmeden Alman vatandaşlığımı aldım.Ne zaman istersem donerim.Ama şuan oyle durumdayım ki, tr de kalsam mı , eşimle barışmak icin girişim yapsam mı? Almanya ’ya donuş boşanıp onume mi baksam..Kesin uc haftaya dava gunum belli olur.Mutlu değildim belkiama yuvam vardı.Buyu var dediler, yok dediler, falcılar bitmiş dedi, arkadaşlarım salla dedi..Kafam corba oldu .Boşanmak Ne zor Ne stresli..Ben başka kimse de istemiyorum..Hayat yalan olmuş..Ne yapsam , ben barışalım desem dalga gecer ki kesin hayatında biri var..Allah bu iki yavrumun yuzu suyu hurmetine istemese boyle olmazdık diyorum.. ne yapmalıyım..Kimse don demedi ordan..Eşim bildiğin yobaz paracı olmuş..Ya sa oyleydi ben hic gormedim anlamadım.Şuan cocukların masraflarını oduyor..Aile ile yaşamakta zormuş boşanma ile..Yuvanızı koruyun kızlar..
Boşanmam yaklaştıkca...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Boşanmam yaklaştıkca...