Bu da dert mi demeyin elbette Allah baska dert vermesin ama bu siralar bu durum beni cok uzuyor.lutfen hakaret etmeyin.
Ben birinden hoslaniyorum yani bu adam bana asikti aslinda.cok asikti.ben reddettim surekli.hep ulasilmazdim onun icin ama bir takim olaylar yasandi ve ben o degeri kaybettim

ayaklarimin uzerinde saglam duramadim ve gozunden dustum diyelim ozetle.simdi bu adam baska bir kadina deli gibi asik.kadin evli ustelik.8 aylik da hamile.ama adam surekli onu ne kadar sevdigini belirtiyor ve onu korumak icin kimseye soylemiyor.kadin onu reddediyor.ama konusuyir da yani tam anlamiyla kesip atmiyor sanir8m.eee sana ne dediginizi duyar gibiyim

beni bu durum niyeyse uzuyor.kiskanclik deyin ne derseniz deyin.bu adam bu kadjni hep erkekler o kadini tercih ettigi ic8n istedi.beni de o sebeple istiyordu ama ben bu pozisyonu kaybettim.o kadin girdigi tum ortamlarda tum erkekleri kendine hayran birakacak zekaya ve guzellige sahip.yani Allah saglikla dogum nasip etsin kotu enerji gondermiyorum ama ben bunu takiyorum kafama.bana beni rahatlatacak bi seyler soyleyin diye actim.cunku sayenizde bir hatadan dondum ben.belki yine sizler sayesinde bu sacma degersizlik sorunumu asarim diye yazmak istedim.
Okuyup yorum yapanlara tesekkur ederim
Edit

kudugunu anlamayan yazmasin rica ediyorum