Merhaba arkadaşlar. 27 yaşında 1 bucuk yıllık evli bir kadınım. Eşim ve ben oğretmeniz ve dogu gorevimizi yapmaya bir dogu iline gittigimizde ayni okulda calışmaya başladik ve orda tanıştık. 3 yıl orda sevgililik hayatımız olduktan sonra batıya benim memleketime tayinimiz cıktı ve geldik. Haliyle burda aynı okulda olma durumumuz biraz zor ve okullarımız değişti. Eşim bana karşı cok ilgilidir ve bana bir yanlış yapmayacagindan hemen hemen emin olabilirim ancak bazen kafamda soru işaretleri beliriyor. Senelerce telefonunu elime almamış olan ben, gecenlerde ardı ardına gelen mesajlarla beraber bakma ihtiyacı hissettim. Sanirim artık yeni ortamını bilmeme, yeni calışma arkadaşlarını gormemeden kaynaklı bir merak oldu bu. Cunku ekranda aynı branş arkadaşı olan bir kadının ismi yazıyordu. Baktım ve oncesinde atılan bircok mesaj gordum. Hep okul ve girecekleri tubitak projeleriyle ilgili baslayan ve sonrasında kadının uzatmasiyla devam eden konuşmalar. Samimi bir şey yok ancak en fazla 3 mesajla bitecek olan konuşma 10 mesaja cıkmış. Sonrasında arama kayıtlarına baktım ve aynı okulda olmalarına rağmen hemen hemen her gun kadından bir arama gelmiş oluyor ve 1-1 bucuk dakikalık konuşmalar. Bunu esime sordum. Acıkcası ben cok sıcak bir insan değilim, okulum kalabalık bir okul 120 oğretmen var ve isim olmadığı surece coğuyla yalnızca merhaba merhaba duzeyindeyim. Bu konuşmaları ben yapsam bu kadar uzatsam, uc mesajlık konuyu yarım saatte konuşsam ne duşunursun dedigimde, kesinlikle yanlış anlaşılacak bir konu olmadığını ancak bu durum benle ilgili olsa kesinlikle benden daha buyuk tepki vereceğini soyledi. E ortada bir şey yoksa neden tepki verecek? Ya da telefonla bu kadar iletişim halindelerse yan yana nasıllar? Eşim diyor ki, evet gereksiz yere uzayan konuşmalar olmuş ancak karşımdaki konuşurken kestirip atamıyorum, bu karşımdaki kim olursa olsun bu şekilde oluyor diyor. Bana bu tuhaf geliyor. Bebek duşuncemiz var, ne duşuneceğimi bilemiyorum. Es durumu ile yanina gidebilirim, bunu da bu asamada cok dogru bulmuyorum. Ne yapmaliyim? Okuyan herkese teşekkur ederim...