Arkadaşlar dert değil ama canımı sıkan bir durum bu.bircok insanın olduğu bir apartmanda oturuyorum.nezaman evimden cikip biyere gitsem hicte samimi olmadığım komsularim benden ayrıntılı bilgi istiyor,nereye gidiyorsun diye soruyorlar.bende arkadaşıma deyince,arkadaşın yakınmi,uzakmi diyorlar.bende bir vesait deyince,neyle gideceksin? Otobusmu taksimi??? Gibi surekli soru cevap.yumuşak huylu biriyim acaba o yuzden mi rahat sorma cesareti buluyorlar anlamiş degilim.aslinda kotu niyet olduğunu duşunmuyorum tamamen merak onlarınki ama ben bukadar detay vermekten hoşnut değilim.kalplerini kırmakta istemiyorum.neyapayim size danışmak istedim.mesela bugun oğlum lahmacun istedi.tam cıkıyorum nereye gidiyorsun dediler bende hiiic gezmeye dedim.ama hava yağmurluuuuu,gezmeye nereyeymiş dedi gulumseyerek,bende markete dedim artık.markette de işim vardı artık onu soyledim.yani cevap vermek mecburiyetinde de değilim,cokta ayıp geliyor boyle detay sorulmasi ama neyapsamda kalplerini kırmadan bidaha detay verdirmesem bilemedim.