Oğlum yine hasta her ay doktordayız bronşitten diğer hastalıkları ile ilgili kontrolleri devam ediyor.Bilmeyenler icin yazayım doğuştan bağırsak ve omurilik rahatsızlıkları ile doğdu.4 kere ameliyat oldu.Kaka kacırma, gece 3-4 kere ciş kacırma, bacak ve bel ağrıları yaşıyor bu hastalıkları nedeniyle. Bugun ozel hastaneye goturdum oğlumu bronşit icin muayeneden sonra acile indik serum, hava ve iğneler bitene bağırarak ağladı oğlum susturamadık.Acil doktoru bi iki kere uyardı şakayla karışık. Cıkışta nutuk atar gibi bağırarak kalabalığın icinde "Bugun cocuğunuz boyle anne baba olarak karşılıklı konuşmalısınız nerde hata yaptık da cocuğumuz boyle diye." Belki herkesin icinde değil de birebirken soylese iyiliğimizi duşunuyor derim herkesin icinde soyleyince rezil olduk resmen. Ben de uzuntu ve kırgınlığın etkisi bunu sizin soylemenize gerek yok dedim arkamızdan bağırdı yine "Bence gerek var." dedi.Oğlumu babasına emanet edip geri dondum şikayet etmek icin ama kimse yoktu hafta sonu olduğu icin.Cocuk doktorumuza geri dondum durumu anlattım ağlayarak dilekce yazıp şikayet edebilirsiniz dedi. Sonra acile inip doktorla konuştum.Oğlumun hastalıklarından bahsettim ozur diledi ama samimi değildi dilemek icin diledi bence.En azından ağlamam aklında kalır da dikkat eder belki diye umut ediyorum.Şikayet etmedim konuştuktan sonra kıyamadım tabiri caizse.Ben ağladığım ve kırıldığım ile kaldım yine.Oğlum iyi değil psikolojisi berbat ofkeli, inatcı, hırcın coğu zaman, başkları ile konuşurken cekingen.Tek hastalıkları değil buna sebep babası ile kavgalarımız da sebep buna biliyorum. Ama kolay şeyler yaşamadı oğlum.Her tetkik her ameliyat dravmaydı onun icin.Cocuk doktorumuzda yaptığı densizlik neler cektiğinizi bilmediği icin oyle konuşmuştur ama hoş değil dedi.Ben kırgın ağlayarak geldim eve.Ne kadar kolay kırmak, rezil etmek, egosunu tatmin etmek icin eleştirmek.İcimi dokmek istedim kusura bakmayın uzun oldu yine.Kırmamak ve kırılmak dileğiyle.