Evet bunun bir yolu var mı bilmiyorum. Ben 19 yaşında bir universite oğrencisiyim. 2 ay sonra 20 olacağım. Bugune kadar kimseyle cıkmadım. Tecrubem yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ben kahve icmeye gittiğim bir yerde baristadan hoşlandım. Cok beğeniyorum. Heyecanlanıyorum. Bunlar uzun zamandır hissetmediğim şeylerdi. Arkadaşlarımla gittiğimizde insanın suratına bakmıyor. Egoist. Kendini bir şey sanıyor gibi şeyler soylemişlerdi.
Ama ben kahve almaya gittiğimde bana bakıyor. Guler yuz gosteriyor ki defalarca kez gitmemize rağmen onu gulerken cok az gordum.

Bir kere de heyecanlandığını hissetim sanki. Bu cocuk hic heyecan yapacak biri değil. Yani kendine cok guvendiği belli oluyor ve yakışıklı da.
Ama tabiki hic muhabbetimiz olmadı. Olmuyor da. Ben biraz utandigim icin cok bakamıyorum. Bir de sanırım 24 yaşlarında yani buyukte. Onu etkilemem mumkun mu acaba? Ozur dilerim uzun ve karışık yazmış olabilirim. Şimdi tatil icin memlekete gitmeme cok az kaldı. Kendimi ona belli ettirmek istiyorum. Cunku 1 ay sonra doneceğim okula. O surecte bir şeylere gec kalmak istemiyorum