Merhaba arkadaşlar,
Bu hayatta dertler hep mi ust-uste gelir.
Uc sene once eşim iş kurdu, olmadı calıştırdığı 60 personelin maaşını bile evimizi satarak odedik. Cok zor gunler gecirdik, hala geciriyoruz. Eşim 2 yıldır iş bulamıyor, ben asgari ucretin altında calışıyorum. Evimizi ve iki arabamizi kaybettik, cocuklarıma sutlerini bile zar zor alacak duruma dustuk maalesef.
Neyse cok doluyum konuyu dağıtmayayım. 3 yıl once kiracı olarak bir eve taşındık, 3 yıl boyunca kirayi gunu gunune odedik cok zorlanarak da olsa. Iki ay once oğlumun okuluna yakın olsun diye başka bir eve taşındık. Ev sahibine bir ay onceden tasinacagimizi soyledik. Adam cıldırdı. Yok efendim 3 ay onceden haber vermeliymişiz vs.vs. (sozleşmemizde 3 ay maddesi yok bu arada)
Bu adamın damadı avukat, bize bir odeme emri cıkarmışlar, yok duvarlar boyalı badanaliymis, yok aspirator calisiyormus biz bozmusuz, 3.700 tl para istiyor. Arkadaslar soylediği herşey yalan, tasindigimizda ne boya badana vardı evde, ne aspirator calışıyordu. Allah korkuları yok, ben hala şoktayım inanın.
Neyse sorun şu ki, tebligat anneme gelmiş, annem yaşlı kadın, unutmuş bize vermeyi, dolayısıyla itiraz suresini kacırmış olduk. Şimdi bu parayı odemek zorundayiz, odemek icin evdeki eşyalardan ne var ne yok satılığa cıkardık. Ama karşı dava acmak istiyorum, bu parayi geri alabilmek icin. Inanın hazmedemiyorum.
Sırf damadı avukat diye, sahtekarlıkla, yalan dolanla yaptıkları şey helal edilecek gibi degil.
Benim beni yonlendirecek, ve maddi acıdan cok zorlamayacak bir avukata ihtiyacım var.
Lutfen arkadaşlar bana yardımcı olun bu konuda. Hayatımda ilk defa dolandiriliyorum, uykarim kaciyor, hazmedemiyorum.
Uzun oldu hakkınızi helal edin.
Eski ev sahibim kan emici cıktı, avukat arkadaşlar lutfen yardım edin
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eski ev sahibim kan emici cıktı, avukat arkadaşlar lutfen yardım edin