Kimsem yokmuş anladım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kimsem yokmuş anladım
-
03-10-2022, 08:48:34Merhaba arkadaşlar Şu an canım cok sıkkın birkac gune kadar ameliyat olmam gerekiyor ne eşimin ailesi ne benim ailem yanımızda olmadığı icin eşim de işten izin alamadı yanımda sadece bir gun kalacak kimse olmadığı icin ameliyatı ertelemek zorundayım ameliyatım tup bebekle ilgili bir ameliyat her şey hazır ameliyattan uc ay sonra bebeklerim transferi yapılacak zaten uc ay bekleyeceğim eğer bu Cuma ’ya kadar ameliyat olmazsa Ocak ’ın 15 ’inde gun veriyorlar +20 gun daha bekleyeceğim Abim var ablam var kocaman kocaman yeğenlerim var ama hicbiri ne arıyor ne soruyor ameliyat gunu alacağımı biliyorlardı Şu ana kadar kimseden ses cıkmadı Ben de anladım ki benim kimsem yokmuş meğer Sorun değil aslında 15 gunde beklerim 20 gunde beklerim ben bu bebeği 13 yıl bekledim 20 gun Biray hic sorun değil ama asıl canımı sıkan boyle durumlarda dost kendini belli etmez mi arayıp sormaz mı dostta değil ya kardeş kardeş Canım kanım nasıl merak etmezler nasıl arayıp sormazlar nasıl yanımda olmazlar zaten cok zor bir surecten gectim Onca hormon iğnesi onca zorlu surec yaşayanlar bilir beni ozamanlarda zaten doğru duzgun arayıp sormadılar o zaman ihtiyacım yoktu kendi başımızın caresine bakıyorduk ama şimdi mecbur refakatci olmadan almıyorlar Eşim ara ablanı Diyor ama ben aramak istemiyorum durumları biliyordu illa aramam mı gerekiyor ondan bekliyorum aramasını Bir yerde hata yapıyorum ama nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum tek bildiğim cok kimsesiz hissediyorum kendimi