Merhaba kk uyeleri
Eşimle gayet guzel vakit gecirir, anlaşırız. Genel olarak buyuk bir sıkıntımız yok. Ancak son 2 aydır cozum bulamadığım bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Belki bir cıkar yol bulabiliriz beraber diye
şoyle ki 2 ay oncesine kadar eşim başka bir yerde calışıyordu ve biz evden farklı zamanlarda cıkıyorduk ben servisle, o arabasıyla mutlu mutlu gidiyorduk işlerimize.bu arada onun işi 9'da benimki 8.30'da başlıyor. sonrasında onun iş yeri arabasıyla gidemeyeceği bir yere taşındı. servisle gitmeye başladı. bende kızımızı kreşe goturduğum icin arabayla gitmeye başladım. Benim koca kişisi rahata ve şimdiye kadar arabasız hicbir yere gitmemeye o kadar alışmış ki servise binmek istemedi. benimle beraber gelip ordan otobusle 5 dk.da iş yerine gecebiliyordu. ancak sorun şu ki eşim bir turlu evden cıkmayı bilmez. oyalanır da oyalanır. hal boyle olunca surekli işe gec kalmaya başladım. 8 bucuktaki işe 9da gidince mutlu olacak hale geldim erken geldim diye onun yuzunden. tamam iş yerinden bir sıkıntı yapmıyorlar ama ben kendim cok rahatsız oluyorum iceri girerken utanarak giriyorum resmen. ben kendimi hazırlarım, kızımı hazırlar bişeyler yediririm o benimle aynı zamanda uyanmasına rağmen bir traş olup giyinip cıkamaz. ve bu beni gercekten sinir ediyor.
her yolu denedim guzelce anlattım olmadı, kavga ettim olmadı, dırdır ettim o da olmadı. en sonunda o da benim hadi demelerime taktı ve sen hadi dedikce ben yavaşlayacağım diye bir de inat ediyor. sabahları bişey de diyemiyorum artık
sizce bu durumu nasıl değiştirebilirim daha başka ne yapabilirim? var mı oneriniz??

Guncelleme: kızlar eşimle konuştum. bu sabah gec kalmamla alakalı olabileceğini duşunduğum bi olay olmuştu. bunu ona kesin oyleymiş gibi biraz da abartarak anlattım. o da tamam sen belirlediğin saatte cık ben yetişirsem gelirim yetişemezsem 1 dk bile bekleme dedi galiba bazen olayları abartmak işe yarıyor teşekkurler fikirleriniz icin sizin gazınızla başladım konuşmaya boyle oldu şoyle oldu yeter artık fln kaptırdım gitti oda beyaz bayrağı cekti sonunda