merhabalar, benimki bir dert değil ama soru işareti diyebilirim. Yeni biriyle tanıştım. İlk buluşmada bir kahve icip sohbet ettik. Eşinden yeni ayrıldığını ve bir oğlu olduğunu soylemişti. Sohbet guzeldi neşeliydi. Ben sohbet sonunda eşinden neden ayrıldığını sorana dek. Eşinin onu aldattığını soyledi. Bende cok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim. Sorduğum icin ozur diledim. Cidden uzuldum gecinemedik, anlaşamadık diye klasik bir cevap bekliyordum. Bir tarafım ne kadar şaşkınsa diğer tarafım henuz yeni tanıştığı birine bunu anlatmasını tuhaf buldu.
İkinci defa buluştuk konu hep bir şekilde evliliğine ve eski eşine geldi. Yine anlattı birşeyler.
Dun tekrar buluştuk sinemaya gittik, cıkışında oturduk yine konu ilişkilere, eski eşi ve aldatma olayına geldi. Bende sordum ailen biliyor mu bu aldatılma olayını hayır dedi peki dedim neden yeni tanıdığın birine bunu anlatıyorsun? Daha once bir kadına daha anlatmış. Bilmen gerektiğini duşundum dedi. Teşekkur ederim ama bunu karşındaki ajitasyon olarak algılayabilir dedim. Gercekten mi dedi hic istemediğim bir durum uyardığın icin sağol dedi.
Eve donunce, whatsapptan artık eski eşinden bahsetmezsek olur mu diye yazdım o da haklısın durumu dengeleyemiyorum dedi. Sanırım ben bir ilişkiye hazır değilim, zamana ihtiyacım var dedi. Seni kırdıysam ozur dilerim deyince hic uzatmadan kararına saygı duyuyorum dedim iyi geceler deyip konuşmayı bitirdim. Ucuncu goruşmeye kadar benimle oldukca ilgilenen arayan, yazan adam birden ilişkiye hazır olmadığını soyledi. Bunun nedeninin aldatılma olayını hemen anlattığı icin ajitasyon yapıyorsun olarak algılanır anlatma dememe bağlı olduğunu duşunuyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Bu karşı cinsin ilgisini cekmek icin duygu somurusu yapmak gibi geldi bana.
Erkek ajitasyonu
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Erkek ajitasyonu