Kızlar onceki konularimi bilen bilir toplamda 7 aylik (2 bucuk ayı ayrı) sancili bir iliskim vardi. Bu sahisla kasimda ayrildik ben yazdim o yazmadi o yazdi ben yazmadim en son 3 gun once konustuk. Bana pisman oldugunu soyledi beni kazanmak icin herseyi yapacagini soyledi ona guvenmemi istedi ama daha ilk gun bulusmamizda bana 1 yalan soyledi ve ortaya cikardim ertesi gun ki ona defalarca bana yalan soyleme sakin dedim ve bu yalani soylemesi icin hic bir gerekce yoktu. Neyse ben yine affettim. Benimle o zamanlar kurdugu hayallerin aynisini kurmaya devam etti evlenicez de soyle de boyle de ben senden baskaisyla evlenmem de hala seni seviyorum vs vs . Ertesi gun gorustuk bana neden yalan soyledin dedin hic bi caba sarf etmiyorsun dedim yeniden baslamak istiyorsun ama yalanla basliyorsun ve sana guvenmemi bekliyosun dedim soyledim de soyledim si irliydum bana cocuk gibi azarliosun beni dedi ki cocuk zaten benden 3 yas kucuk yine tartisma yasadik anlatiyorum anlamiyor cabalamiyor benden sans isteyen sensin ama hala ben cabaliyorum biseyler icin dedim napmami bekliyosun dedi dedigi tek sey bu. Sonra sinirden agladim sacmalama napion gec iceri dedi gecmedim durdum arkasini donup gitti arkasindan aradim acmadi hic bi sekilde donmedi oylece bitti 2 gunde .. sakin bi dha karsima cikma allahindan bul dedim cevap yok. ben bu iskenceden nasil kurtulucam kizlar