Merhaba kızlar
Lutfen başına boyle birşey gelen varsa icimi rahatlatsın.İki gundur 7 aylık oğlum ateşliydi ama bu sabah daha da ateşi yukseldi.
Eşimle hemen hastaneye goturduk.Doktor muayne etti ateş 39 dedi sonra ben soyledim bir kez kustu.Gece boyu hic uyuyamadı.İshal ek gıdayı kabul etmiyor.Memeyide sadece ağzında tutmak istiyor dedim.Doktor da tamam hemen kan testi alalım.Serum bağlansın.Hava da verilsin dedi. Sonra o işlemler halloldu tabi mahfoldu yavrum ağlamaktan.

Asıl konuya yani sormak istediğim soru ya geleyim. Kan testi sonucu İNFLUENZA A : pozitif cikmiş. Ben bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum o yuzden serum ve hava verimi bittiginde sonuclarla beraber doktora gectik.Doktor iğne ilac yazdı. Bunları duzenli kullan 5 gun sonra gel dedi.Ama bana bu testin domuz gribi testi oldugunu ve sonucun pozitif cıktıgıni soylemedi. Ben eve gelince bu ne diye araştirinca oğrendim. Kizlar nolur bu artık normal birşey deyin ben cok kotu ağlıyorum elimde olmadan. Rabbim tum yavrularımızı korusun.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Uzun oldu okuyan herkese teşekkur ederim.