Selam konularımı bilen bilir acayip tuhaf bi kocam var.ve ben cocuğumu anneme baktirdikca ve belli surede onda durunca.evde yatıya gelmeye devam etti.bazı dul bayan arkadaşlarıni avutmaya kalktı babasina annesine anlattım.şimdilik boyle şeyler ile uğraşmıyor.kocam orjinal tuhaftır artik 5 senede oğrendim.baskasi olsa coktan boşanırdım.zaten bu haliyle bile boşanmaya cok sebeb var.annesi babasi Kocamin arkasını toplamaya uğraşıyorlar.fırsatını bulup diyeceğim.size birşey olsa napacak bu adam.
Neyse annem 60yaşında hem yaşlılığın etkilerini hissetmeye başladığından hemde kocamin sinir karakteri yuzunden kızıma bakmayı bıraktı.Kocamin hala kızı ile anlaştık binliraya.kocam tuttu ben bi kerede 500 veremem param oldukca verir duşerim parasindan dedi.yani ben beşyuz kocam beşyuz lira verecek.buraya kadar herşey normal mesaim erken olduğu icin erken geliyor kadin neyse aradan bi hafta gecti.oglunu getirdi bi sabah cocuk 11 yaşında erkek. Okulda duşmuş o gun icin yollamamış.hadi neyse dedim.sonra işten gelince gelinlerinin kızını gorunce yuzum duştu.evim zaten ufak bi oda ısınıyor.evde anasi 2 cocuk bide o ev kreş gibi oldu.sonra mesaj yazmış sen gelmeden 10dk once geldiler diye annemde gelmisti o gun.
Bizimkilerin hatası da kadindan hep hizmet beklemeleri sanki biz para veriyoruzda kadin hem cocuk bakiyor hem bizimkilere hizmet ediyor gibi. Ne yapayim şimdi ne desem halasinin kizina yanlis anlar ama boyle de olmaz bastan bi şekilde anlatmak lazim