Yardımınıza İhtiyacım Var..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yardımınıza İhtiyacım Var..
-
03-10-2022, 08:42:52Hepinize merhaba oncelikle fake falan değilim yemin ederim.Cok caresiz olduğum bir donem geciriyorum 21 yaşındayım ve hayatımda kendimce olumsuzluklar yaşadım cok kucukken annem bana bakmadı ananem ve teyzem baktı ama nasıl bakma beni hep dışladılar hor gorduler kızdılar dovduler bu sebeple cocukluk yıllarımdan beri hep korkak, cekingen, sessiz birisiydim. okul hayatım cok sıkıntılı gecti lisede iki sene boyunca bir cocuğun sozlu ve fiziksel tacizine uğradım ama utandığım icin kimseye anlatamadım. Dahası sınıfımdaki herkes benle alay ederdi. Hic arkadaşım yoktu, olanlar ise değer vermeyip hep kotuluğumu istediler.adıma facede sayfa actılar kızlar canları sıkıldıkca beni tokatlardı ya da tekmelerdi hep lakap takarlardı bana. Beden derslerinde herkes oyun oynarken kenarda sessizce onları izlemek, teneffuslerde yalnızlıktan ne yapacağını şaşırmak ve zil calması icin dua etmek, biri senle alay ettiğinde hissettiğin o caresizlik, ağlamamak icin kendini sıkmak lise bitti ve ben iki yıl sınava hazırlandım 20 yaşında yerleştim fakat ikinci donem okula gidemedim cunku gercek hayatta insanlarla konuşamadığım icin sanal sevglimden ihanet yedim ve bunu atlatamadım bu donemde hala psikolojim bozuk oldugu icin gidemedim.Mutlu olamıyorum ruh halimde dalgalanmalar yaşıyorum icimden hicbişey yapmak gelmiyor. terkeden sevglimi cok ozluyorum universite okuyamadığım icin uzuluyorum okuluma geri donmek istiyorum ama kendimi okuyacak gucte hissedemiyorum sanki tahammulum kalmamış hicbişeye gibi hisediyorum gecmişte yaşadıklarımı duşununce nasıl dayanmışım diyorum.İlac kullanıyorum ve gecen psikolog ile goruştum bana yardım edemiyeceğini psikoterapi almam gerektiğini soyledi.Yaşadıgım sehirde yok malesef bana işin ehli psikiyatr psikoterapi merkezi onerebilir misiniz?ve yorumlarınız nelerdir