Ne yapmalıyım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ne yapmalıyım
-
03-10-2022, 08:42:38Merhaba,6 yıllık evliyim 3 yaşında da bir kızım var.Eşimle evlendiğimde iki iş acmışlardı ikisinde de kuzeniyle ortaktı. Hatta benim ailemin maddi durumu iyi beni vermezler diye nişanlanmadan once hemen işler acıldı hazırlıklar yapıldı.İki işini de kuzeninden sebep kapattı ilk işi bir kac sene once ikinci işi ise gecen sene kapandı.ama benim eşim de bana gore tembel biri cunku birşey iyi gitmeyince hemen salan bi tip. Şuan kira geliri ile geciniyoruz ama eşimin hic bir cabası yok babam ona ufak bir fırsat sundu biz aile şirketiyiz,akrabalar yuzunden damat olduğu icin laf soz olmasın diye işe de sokamıyoruz cunku benim kocam girse başkaları da cullanacak diye bulaştırmıyoruz birde ben eşime guvenemiyorum calışır ama nasıl calışır kestiremiyorum babamda eşime ufak capta şahsi şirket kurdurdu bizim urunlerimizi ya da dışarıdan aldığın urunleri internetten sat diye yol gosterdi bir oldu iki olmadı hemen saldı. Artık soylemekten tukendim o kadar cok kavgalarımız oldu ki birbirimize vurduğumuz zamanlar dahi oldu yuzumuzu gozumuzu morartmadık sadece ailelerimize hic bir zaman bunları soylemedik anneme yakın oturuyorum ama hic bi zaman derdimi belli etmedim ailesi cok iyi insanlar onlar da bu durumu stres ediyor biliyorum ama ellerinden birşey gelmiyor eşimde bir durgunluk var sanki konuşuyorum bi ara duzeliyor sonra yine aynı elinde her aksam telefonla sanal bi oyunda savaş yapıp ordan erkeklerle chatleşir film izler arada gezer yemek yer uyur. Benim cocuğumun geleceği ne olacak ben ne olucam hic bilmiyorum sağlığımdan olmak istemiyorum cunku aşırı kafaya takıyorum şuana kadar başka hic bir şekilde acığını yakalamadım kıskanclıklar oluyor tabi zaman zaman ama benim asıl takıldığım konu iş cunku onumuzu goremiyoruz bugun kira var yarın yok. Ben ne yapmalıyım bilemiyorum cunku cok yıprandım ne olur duşuncelernizi paylaşın..