Babanı arayıp kızını gonderme dicem
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Babanı arayıp kızını gonderme dicem
-
03-10-2022, 08:42:23konumu hatırlayanlar vardır belki eşim memleketten erkenden donmediğim icin s.ktr demişti ...bana mesaj attı bende aklı başına geldi sanıyorum ama adam hala tutturmus 3 şubatta geleceksin bizimkilerde kalıcaz 4 gun ..bende hayır ben buraya surekli gelemiyorum donduğumde sizinkilere bir gunluğune gideriz dedim ..eşim beni almaya gelmiyor havalar sogukmus dinlenmek istiyormus ...bende eşime senin dediğin tarihte donsem bile ailende kalmaya gelmeyeceğim birdahaki hafta gidip 1 gun kalırız dedim ama adamın erkeklik damarına nasıl basmıslarsa dediğim tarihte gelmezsen bir daha gelme babanı arayıp kızını gonderme dicem dedi yani ailesi icin benden beneğinden vazgeciyor ben kesinlikle bosanmak istiyorum pabuc bırakmak istemiyorum ama ailem arkamda durmaz ve cok uzulurler aman kızım yuvan yıkılmasın deyip beni gonderirler diye korkuyorım bir yandan her şeyi anlatıp bosanmak istediğimi soylemek istiyorum amacına ulaşan kaynanaya da aynısı kızlarının başına gelsin demek istiyorum