Selam vermeyen komşu...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Selam vermeyen komşu...
-
03-10-2022, 08:42:08Herkese selam. Bizim bir komşumuz var kendisi gel gitli birisi. Bazen bize sacma sapan davranır, genelde karşıt goruşlerde olduğumuz icin laf sokar, bazen de sevgi pıtırcığı olur şaşırırız. Neyse bugun ben evden dışarı cıkıyorum kapıda da kardeşimle konuşuyordum duymamış olması imkansız o da alt katta ayakkabısını siliyormuş. Ben de normal bir şekilde aşağıya indim sesim geliyor yani kafasını cevirip bakmaya tenezzul bile etmedi. Ben de o oyle yapınca bir şey demeden indim aşağıya. Bir ara da selam verince annem, ağzının icinde mırıb gibi cevaplar veriyormuş isteksiz isteksiz. Şimdi ben bu insanı gorunce, goz goze gelince ne yapayım? Siz boyle durumlarda ne yapıyorsunuz? 50 kusur yaşlarında birisi kendisi ben de 21 yaşındayım. Selamlaşmayı cok severim cok da onemserim ama bizim komşularımızda iş yok gercekten. Herhangi birisiyle karşılaşmayayım diye dua ediyorum eve giderken cunku kotu hissettiriyorlar. Selam veriyorum sanki zorundaymışım gibi kafa sallıyor bazıları ya da cevap vermiyorlar.