Kızlar bana bir şey soyleyin , akıl verin , gercekten o kadar buyuk bir ofke duyuyorum ki tarifi yok...

Eski konularımı bilmeyenler icin kısa bir ozet geceyim.

1,5 sene kadar once boşandım , 5 yaşında bir oğlum var , velayeti ben de...

Son 6 aydır , ne bayramda ne cocuğun doğum gununde aramayan sormayan telefonu bile olmayan bir baba musveddesi var.

Gecen hafta sonu aradı oğlumu ozledim , goreceğim diye....

Pazar gunu geldi , cocuk gitmedi , gelmek istemiyorum dedi. O zaman seni haftaya erken alayım diyerek gitti. Bu pazar gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama asla gondermek istemiyorum ama oğlum isterse gider daha cok kucuk ona kıyamam...

Ama beni asıl rahatsız eden konu başka...

Babası iki cocuklu bir kadınla birlikteydi. Şimdi kadının bir kızı var , tam bir yaşında.... Ama babasının gitmesinden tam 2 ay oncesinde bu kadının evli başka bir adamla ilişkisi olduğuna dair onlarca fotoğraf var iki ayrı sosyal medya hesabında kadının... Dolayısı ile bu cocuğun normal şartlar altında eski eşimden olma şansı yok ya da aynı anda kadın hem diğer adamla hem de benim eski eş kişisi ile birlikteydi...

bu kadın beni biz boşanırken arayıp yıllardır eline erkek eli değmediğini ama benim ona f.... diyerek ona iftira attığımı soyledi ve tehdit etti ve o sırada tam 6 aylık hamileymiş.... .sonradan oğrendim....ben hepsini savcılığa verdim , uzaklaştırma ve koruma kararları cıktı vs. vs

cok cirkin cirkin otesi şeyler yani...

eski eşim olacağın babası o donem arayıp kadına şerefsizin birinin tecavuz ettiğini ve zavallının hamile olduğunu soyledi ve şimdi o cocuğa torunum ve kadına gelinim diyorlar ve eski eşim olacak ile bu kadın hala evli değiller.... bu arada hicbir şekilde oğlumu arayıp sormadılar ne bayram ne doğum gunu vs... sonra gecen hafta hepsi birden ozledik goreceğiz moduna girdiler.

aylardır arayıp sormadınız bundan sonrada gormeyin dedim anası olacak telefonda bir ton ağladı yok ole bole...

bende iyi gel gor torununu dedim ve gorduler....

kızlar ama kafayı yiyeceğim ben bu adi insanlarla oğlumu asla ama asla muhatap etmek istemiyorum.

bu nasıl ahlaksızlıktır nasıl arsızlıktır

bu nedir

Rabbim butun bunların hesabını sormayacak mı...

Diğer adamın da 2 cocuğu var bu arada ve adam hala evli....

Bana bir şey soyleyin şeytan diyor diğer adamla resimleri at bu şerefsizlere torununuz olduğundan emin misiniz diye....

ama

Allah'a bırakıyorum hesabı ama cok doluyum bu nasıl iğrencliktir.

Bir şey soyleyin bana lutfen....