Aldatıldım affeddim ama aklımdan cıkaramıyorummmm yardımmm
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Aldatıldım affeddim ama aklımdan cıkaramıyorummmm yardımmm
-
03-10-2022, 08:41:49Merhaba arkadaşlar yedi yıllık evliyim eşim makina muhendisi Depoya gidip denetim yapar orda bir kadın buna salca olmaya başladı kadında evli cocuklu fln esıme cnmlo konustgunu yakaladm bıkere eşim olurmu evli fln dedi 6 ay bunlar aşklı meşkli konuşuyo eşim yazmamış ona o tarz ama bnm dunyamı bozma bn sana aşık oldum felan dyr bu arada eşimidr maddi tırtıklıyor bn bunu yakaladm teldn karıya foto. Atnca kıyamet koptu boşanma aşamasna gldk evden kovdum fln bu yok kadn. Bnm peşimde fln dedi sonra kafının eşide blyrmuş bunları boyle gevşek bir durum Arkadaşı cağırdı beni ben bu kadını getirip konuşturacağım dedi yuvanı yıkma kadın para pesınde dedi bni ikna etti bn kadını gorunce bi guzel dovdum kadın o gidiş gitti ailem araya girdi kızımda var piskolojisi bozuldu cocugumun barıstık ama aklımda hep sorular acaba bu onla bişe yaptı mı surekli eşime sinirlym aramzdaki guven hic kalmadı eşimin aileside zaten bozuk insanlar cok kotuyum anlycgnz uzun oldu ama derdim cok buyuk