Oncelikle herkese merhaba diyorum.

Yıllardır siteyi takip ediyorumdur. Hic uyelik acmadım sadece takip ettim ve okudum.

Bugun ilk konumu acıyorum ve sizin değerli goruşlerinize cok ihtiyacım var... biraz uzun, ama lutfen okumanızı rica ediyorum. Biraz akışkan olsun diye duzgun yazmaya cok ozen gosterdim..

Eşimle 4 senelik flort ardından cok buyuk bir aşkla evlendik.
Kendisi polis okulunu kazanmıştı ve polis ozel harekat ’a katılacaktı..Sonunda bitirdi polis okulunu ve biz evlilik sureclerine başladık. Baya zorlu surecti, cunku annem istemiyordu. Ben yurtdışında eşim de Turkiyede yaşıyordu. Ve ustelik ilk gorevi doğu ’ya cıkmıştı. Hic hayalimde yoktu Turkiyede yaşamak. Hayatım değişecekti resmen.

Ve evlendik, yıl 2018 şubat..

Eşimin daha onceden hic sevgilisi olmamıştı. Sadece Universite okuduğu yıllarda bir kıza platonik aşıktı (5 yıl boyunca). Hem de ne aşık.. sırf ona acılamadığı icin her gun ağlayıp iciyormuş. Herneyse cok detayına girmeyeceğim. Benimle cıktığı sırada o kızı coktan unuttum demişti. İnanmıştım tabi. Kız evlendi cunku. Ve eşim onunla alakalı hic bişey konuşmuyordu.

Kızı aslında gordum..cokta guzel kız ne yalan soyleyeyim adına Zeynep diyelim.

Zeynepin cok iyi bir arkadaşı var. Eşim hala o arladaşıyla arada konuşur muhabbet eder uni den tanıyor cunku. Bir gun bu arkadaşından Zeynepin eşinden boşandığını duymuş (tabi ben bunları hep sonradan oğrendim). Eşimin sadece instagram sayfası var ve onu ortak kullanırız. Eşim aslında gozu acık biridir ama o gun saf yanına mı denk geldi bilemem. İnstagramda Zeynepi arattığını gordum.

Uzuldum gorunce. Hani unutmuştu? İnsan unuttuğu kişiyi aratır mı? Hadi merak diyelim, neden şimdi?

Tabi eşime hic bişey caktırmadım. Zaman gecti ve tuaf davranmaya başladı. Şuphelenecek haraketler. Telefonuna şifre koymalar, saklamalar falan. Telefonuna surekli mesajlar gelmeler. Tabi ben hala şupheleniyorum ama bişey caktırmıyorum. Sonra bana ara ara “şu gun operasyon var 2 gun yokum”. Doğru, arada operasyonlara katılır ve 1-3 gun ulaşılmaz olur. Ama son zamanlarda gitmesi nedense hic icime sinmezdi. Belki de bişeyler hisettim hani...

Bir gun gorevden dondu ve bi o kadarda yorgundu. Hemen uyumaya gecti. Fırsat bu fırsat diye telefonunu aldım (şifresini biliyordum cunku bir kac gun once caktırmadan ekranına bakmıştım).

Telefonuna girdim ve bir kac şey karıştırdım. Whatsappında goze carpacak bişey yoktu. İnstagram uygulamasında 2 tane hesabı vardı. İkinci hesabında ne resim ne profil resmi vardı. Ama arama gecmişinden hep Zeynepi aratmıştı. Kızın profili gizliydi.

Boyle boyle gunler gecti (yazı cok uzun olmasın diye es geciyorum bazı olanları). Tabi ara ara mesajlar geliyor telefonuna. Eşim de bir panikle onları cevaplıyordu. Bir gun eşimin telefonunu almaya başardım ve Zeynepin arkadaşıyla konuşma gecmişini okudum. Zeynepin iş dolaysıyla bizim cok yakin olan bir ilimize taşındığını oğrendim. Cok yakındık yani artık..

Bana 3 gun once telefonuma bir mesaj geldi. Mesaj tam şu şekilde: “Eşin artık eski kollarda.”. Bu numarayı geri aradım ama o mesaj tan sonra hep kapalı..

Ve ben o gunden sonra 5 saatlik uykuyla duruyorum. Eşime hic bişey caktırmadım. Telefonuna bakamıyorum cunku surekli yanında. ’Eski kollarda ’ derken hemen aklıma Zeynep geldi. Yoksa bu kızdan mı mesajlar alıyordu? Ondan mı stalkladı zamanında? Operasyon a gidiyorum derken bu kıza mı gidiyordu? Nede olsa cok yakın bize.

Gercekten duşunmekten aklımı yitireceğim.

Ne yapmalıyım? Yani o mesaj gelmese kafamda belki bişeyler kuruyorum diyeceğim ama o mesaj neyin nesi? :

*Gelisme: 11. sayfa da..
Son gelisme 19. sayfa.